10. november 2020
De feestdagen komen eraan. En thuis willen we het met Kerst en de andere Feestdagen gezellig maken! Kaarsjes aan, tafel mooi gedekt, lekker eten en drinken! En met de feestelijke onderzetters van Dietrix maak je het helemaal af!

06. oktober 2020
Als je op inductie gaat koken is er zoveel keuze in inductie kookplaten? Wil je er één met een afzuiging erin, een randje eromheen, vier zones, of meer? En waarom zou je überhaupt op inductie gaan koken?

09. september 2020
De Inductie Beschermer van Dietrix®. Het beschermt je kookplaat & styled je keuken! Maar hoe werkt dit product nu precies? We leggen je het graag uit in deze blog en filmpje.

07. september 2020
Wat zijn nu alle voordelen van het koken op inductie? Waarom kies je voor een inductie kookplaat en niet voor een gasfornuis? Wij vertellen je graag alle ins & outs over het gasloos koken.

07. april 2020
Een plek in huis die eigenlijk altijd helemaal spik en span zou moeten zijn, is toch wel de keuken. Je bereidt hier je eten dus een goede hygiëne is een must! Weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Volg dan het 5 stappenplan.

10. december 2018
Style je keuken door je eigen foto of een mooie passende print op je inductiekookplaat te leggen! Bescherm hem tevens tegen krassen en vuil.