5 x een origineel Vaderdagcadeau

31-05-2023 | Algemeen

Heb je Moederdag net gehad, komt Vaderdag alweer om de hoek kijken! En voor vaders is het zo mogelijk nóg moeilijker shoppen. Want wat ze willen hebben kopen ze vaak gewoon zelf, en vaak is hun verlanglijstje vrij beperkt. Wil je met een verrassend Vaderdagcadeau voor de dag komen? Check dan vooral deze vijf originele Vaderdagcadeaus.

Voor de vader die van chique houdt

Sommige vaders vinden het prima om jarenlang dezelfde oude trui en broek te dragen en geven er niet om interieur of styling. Maar er zijn ook genoeg vaders die dat soort dingen wel belangrijk vinden en het juist leuk vinden om er iets bijzonders van te maken. Of die zelfs de voorkeur geven aan een beetje luxe. Shoppen voor dit soort vaders kan helemaal een uitdaging zijn. Maar niet als je Inductie Beschermer kent. Voor de chique vaders raden wij onze luxe Black and Gold collectie aan, Inductie Beschermers waarbij goud en zwart op stijlvolle wijze met elkaar worden gecombineerd. Perfect om de kookplaat in een moderne, strakke en vooral chique keuken te beschermen. Elegant, stijlvol maar ook functioneel en praktisch. Daar houden vaders van!

Voor de vader die wijnkenner is

Houdt je vader of de vader van je kinderen van wijn, is hij een echte wijnkenner of dénkt hij dat hij een echte wijnkenner is, dan hebben wij het perfecte Vaderdagcadeau; onze Wijn collectie Inductie Beschermer! Deze collectie moet misschien wel met een kleine waarschuwing komen, want de aantrekkelijke prints van mooie wijn zorgen er wel voor dat je wilt gaan wijnen, wijnen, wijnen. Maar dat geeft vaders alleen maar een extra gelegenheid om hun uitgebreide wijnkennis weer te delen, of jullie dat nou willen horen of niet. Deze collectie staat prachtig in de moderne keuken met donkere kleuren, maar kan ook perfect gecombineerd worden met natuurlijke elementen zoals hout en natuursteen. 

Voor de vader die van sport houdt

Of het nou Formule 1, voetbal of schaatsen is; bijna alle vaders houden wel van sport. Als ze het niet zelf doen, dan kijken ze er graag naar. Daarmee is een Inductie Beschermer uit Sport collectie altijd een schot in de roos, om maar even bij sporttermen te blijven. Deze sportieve Inductie Beschermers zijn stijlvol uitgevoerd en staan eigenlijk goed in elk type keuken, maar doen het vooral goed in de industriële, zwarte en moderne keuken. De échte Max Verstappen fan maak je natuurlijk helemaal blij met een van onze Max Verstappen Inductie Beschermers.

Voor de vader die koffieleut is

Heb jij het vermoeden dat er bij jouw vader koffie door zijn aderen stroomt? Dan zit je helemaal goed met een Inductie Beschermer uit de Koffie en Chocolade collectie. Er zijn vele vaders die ’s ochtends eerst een bakkie nodig hebben voor ze een beetje tot leven komen. Op Vaderdag scoor je dan ook echt punten als je vaders wakker maakt met een lekker kopje koffie én natuurlijk een mooie Inductie Beschermer uit deze mooie collectie. Geef je er dan nog een lekkere exclusieve koffie bij als extraatje, dan kan Vaderdag niet meer stuk!

Leren schort voor Vaderdag

Dat vaders van praktische en functionele dingen houden, betekent niet dat ze niet graag iets moois krijgen. Maar die twee dingen gaan heel goed samen, zoals we al zagen bij de Inductie Beschermers. Nog zo’n mooi Vaderdagcadeau dat zowel handig als erg mooi is, is een Leren schort. Functioneel omdat vaders hun kleding mooi en schoon kunnen houden tijdens het koken of barbecueën en uiteraard ziet die Leren schort dat gemaakt is van hoogwaardig leer, er ook gewoon erg stoer, stijlvol en aantrekkelijk uit. 

Twijfel je nou nog wat de beste keuze is en kom je er niet uit? Of shop je voor een vader die graag zelf de touwtjes in handen houdt? Dan is een cadeaubon uiteraard ook altijd een goede optie. 

Over de auteur: Dietrix

Dietrix is de eigenaresse en uitvindster van de originele Inductie Beschermer. Sinds 6 jaar runt zij dit bedrijf en weet inmiddels alles van inductie koken, kookplaten en producten voor je keuken! Doordat ze ook veel ervaring heeft ook in de ontwerp en design wereld – communicatie specialist en grafisch designer van origine – weet ze altijd op creatieve manier weer nieuwe producten te maken en in de markt te zetten. Haar doel: elke keuken stylen en iedere kookplaat beschermen!

Lees hier alle blogs van Dietrix