Over ons

De Inductie Beschermer van Dietrix® is dé innovatie op keukengebied en het idee en de uitvinding van Dietrix die hierover de dagelijkse leiding heeft. Het bedrijf is de afgelopen jaren uitgegroeid van een webshop gerund door alleen Dietrix, naar een bedrijf met een aantal medewerkers voor de logistiek, handling, klantenservice en andere werkzaamheden.

Het idee voor de Inductie Beschermer kreeg ze toen ze zelf een eerste kras op de inductie kookplaat kreeg en hier een doek overheen legde die bescherming moest bieden. Dietrix vond dat hier een goede oplossing voor moest komen en zo ontstond de Inductie Beschermer. Na een aantal tests en diverse onderzoeken is het nu een product geworden dat niet kan ontbreken in de keuken! Met deze uitvinding was Dietrix de eerste in Nederland – en de wereld 🙂 – die met dit oprolbare materiaal de Inductie Beschermer uitvond. Het is ook geregistreerd bij het merkenbureau BOIP. Bekijk hieronder het interview van RTL4 voor het hele verhaal! 

Eigenaar & uitvindster Dietrix

Naast de Inductie Beschermer staan nu ook de Muurbeschermers (spatschermen) online. En diverse andere mooie producten, zoals fijne Nanofiber schoonmaakdoeken, schoonmaaksets, mooie onderzetters en schorten.

Dietrix is al ruim 15 jaar eigenaresse van het gelijknamige ontwerpbureau Dietrix en ondernemer in hart en nieren. Ze heeft een diverse klantenkring voor wie zij creatieve en innovatieve communicatie-en marketing uitingen ontwikkelt. Daarnaast ontwerpt ze kinderkleding en diverse babyproducten. Haar kledinglijn wordt o.a. bij BabyPlanet (zowel online als in alle winkels) verkocht.  

Copyright

Alle rechten zijn voorbehouden. Niets van de op deze website gepubliceerde gegevens mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar worden gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of enige andere manier, zonder uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Inductie Beschermer van Dietrix®. Ook het gebruik van merk- en productnamen van Inductie Beschermer in op zoekmachines gerichte teksten is niet toegestaan.