Over ons

De Inductie Beschermer van Dietrix® is dé innovatie op keukengebied en het idee en de uitvinding van Dietrix die hierover de dagelijkse leiding heeft. Het bedrijf is de afgelopen jaren uitgegroeid van een webshop gerund door alleen Dietrix, naar een bedrijf met een aantal medewerkers voor de productie, logistiek, klantenservice, marketing en overige werkzaamheden.

Bekijk hier ons verhaal:

Stap binnen in mijn keuken…

Het idee voor de Inductie Beschermer kreeg ze toen ze zelf een eerste kras op de inductie kookplaat kreeg en hier een doek overheen legde die bescherming moest bieden. Dietrix vond dat hier een goede oplossing voor moest komen en zo ontstond de Inductie Beschermer. Na een aantal tests en diverse onderzoeken is het nu een product geworden dat niet kan ontbreken in de keuken! Met deze uitvinding was Dietrix de eerste in Nederland – en de wereld 🙂 – die met dit oprolbare materiaal de Inductie Beschermer uitvond. Het is ook geregistreerd bij het merkenbureau BOIP.

Naast de Inductie Beschermer hebben we vele andere producten, o.a.:

• Muurbeschermers (spatschermen)
Kookmatten
Schoonmaakproducten van HG/Blue Wonder
Kletsplaatjes (rond bordje met gratis marker om een leuk of handig boodschapje op te schrijven)
Echt Leren Inductie Beschermers
Schorten
Cadeaubonnen
Cadeausets

Dietrix is al ruim 16 jaar eigenaresse van het gelijknamige ontwerpbureau Dietrix en ondernemer in hart en nieren. Ze heeft een diverse klantenkring voor wie zij creatieve en innovatieve communicatie-en marketing uitingen ontwikkelt. Daarnaast ontwerpt ze kinderkleding en diverse babyproducten. Haar kledinglijn wordt o.a. bij BabyPlanet (zowel online als in alle winkels) verkocht.  

Copyright

Alle rechten zijn voorbehouden. Niets van de op deze website gepubliceerde gegevens mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar worden gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of enige andere manier, zonder uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Inductie Beschermer van Dietrix®. Ook het gebruik van merk- en productnamen van Inductie Beschermer in op zoekmachines gerichte teksten is niet toegestaan.