Kies hieronder uit onze Collectie

Kies jouw Inductie Beschermer uit Onze Collecties
Hieronder vind je al onze Collecties. Kies uit een marmer-of bloemenprint. Hou je van Oude Meesters zoals het Melkmeisje en de Nachtwacht, of wil je liever een effen Zwart? Maak je keuze!

Zwart Collectie

Beton, Graniet & Steen Collectie

Collectie 21 Sonja Silva

Sonja Silva Collectie

Flat Lay Collectie

Schotse Hooglander Collectie

Herfst Collectie

Marmer Collectie

Feestdagen Collectie

Leaves Collectie

Botanical Collectie

Echt Leren Collectie

Flat Lay Collectie

Flatlay Collectie

Quotes Collectie

Hout & Boom Collectie

Bloemen en Planten Collectie

Flower Bomb Collectie

Splash Collectie

Koffie & Chocola Collectie

Kruiden & Lepels Collectie

Food Collectie

Groente & Fruit Collectie

Black & Gold Collectie

Collectie beelden 900x600px 9 Hexagon & Mozaiek

Wit Collectie

Under the Sea Collectie

Oude Meesters Collectie

Perry Taylor Collectie

Bestek & Servies Collectie

Wijn Collectie

Collectie beelden Hexagon & Mozaiek

Hexagon & Mozaïek Collectie

Natuur Collectie

Steden Collectie

Jungle Collectie

Dieren Collectie

Oude Kaarten Collectie

Sport Collectie

De voordelen van een kookplaatbeschermer

Geen krassen, vuil en kringen!

De glazen bovenzijde van de inductiekookplaat is erg gevoelig voor krassen, vuilplekken en kringen. Niets is pijnlijker dan die eerste kras op jouw kookplaat. De Inductie Beschermer voorkomt dit!

Meer (werk)ruimte

Het tweede voordeel van de Inductie Beschermer is dat het je aanrecht, dus je werkblad, groter maakt. Want met dank aan de Inductie Beschermer kun je glazen, vaat en andere spullen met een gerust hart op je kookplaat neerzetten. Of gebruik de extra ruimte om gerechten voor te bereiden.

Let op: de Inductie Beschermer kan niet worden gebruikt als de kookplaat aan en in gebruik is. (lees hierover meer bij Product)

Vanwege koude of warme weersinvloeden kan de Inductie Beschermer na de verzending minder snel rechttrekken dan normaal. Het materiaal moet even de tijd krijgen om op kamertemperatuur te komen en zal dan goed op de kookplaat gaan liggen.

“Het vergroot mijn aanrechtblad!”

Prints en foto’s
Je kunt bij ons kiezen uit vele soorten prints voor jouw Inductie Beschermer/kookplaatbeschermer. Van betonlook, marmer, kiezels, tot donuts, de zee, bloemen en diverse kleuren. De keukenstyling is vandaag de dag niet meer weg te denken. Neem een kijkje bij alle designs die wij hebben ontwikkeld!

Eigen afbeelding of logo?
Wil je een eigen foto, afbeelding of logo laten printen op de Inductie Beschermer? Dat kan! Ontwerp hem dan helemaal zelf.

Afmetingen
De Inductie Beschermer is te bestellen in de afmeting van jouw kookplaat! En hij wordt altijd geleverd met 3 mm extra materiaal aan alle kanten. Op deze manier ligt de Inductie Beschermer goed op de kookplaat en biedt het een optimale bescherming.

Vul je afmeting in bij het Opmerking-veld. Breedte x hoogte in centimeters. Heb je een kookplaat met opstaande afzuiging. Zet dit ook in het Opmerking-veld en wij houden rekening met extra overlap.