Keuken Accessoires

Filter op prijs

Variant

In je keuken wil je graag fijne spullen gebruiken! Shop daarom onze handige keuken accessoires. Van opschuimers, pan beschermers, onderzetters tot keukengerei.

Keufens
Stijl & passie voor iedere keuken

In samenwerking met het mooie merk Keufens hebben we ook een aantal zwarte accessoires voor je in de shop! Dit mooie merk is ontstaan uit een passie voor een stijlvolle keuken en musthaves.

Gadgets van inductie beschermer

Welke keukenaccessoires kan je aanschaffen? Je vindt in onze webwinkel van inductie beschermer vele soorten die handig en mooi in je keuken staan.

Welke accessoires gebruik je in de keuken?

 

Wat zet je op je aanrecht?

Sommige mensen willen hun aanrecht niet te vol zetten met keukenspullen. Dan lijkt het al snel rommelig. Het is dan wel handig om ook opbergspullen te hebben, zoals een pollepelbak of lepelhouder. Het is ook mogelijk om er één met een messenblok erin te hebben. Zo hou je alle keuken gerei bij elkaar op 1 plek.

Welke keukengerei houder is handig?

Een keukengerei houder kan dus eigenlijk voor alle soorten kookgerei gebruikt worden. Maar misschien zoek je juist nog wel een speciale opberger voor messen of snijplanken. Kijk dan nog even verder in de keukenaccessoires. Denk bij de beste spullen aan een pollepel, bakkwast, schuimspaan of een vleestang.

Onderzetters en panbeschermers

Je wilt je tafel, je aanrecht en je pannen ook graag beschermen in de keuken! Daarom hebben wij diverse handige en mooie producten in onze webshop die je hierbij helpen. De regenboog onderzetters vind je in diverse kleuren en zijn warmte isolerend. Je kunt ze voor je hete pannen, ovenschotels, schalen gebruiken. Maar ook als woondecoratie.

De panbeschermers van vilt leg je tussen je pannen en schalen in de kast. Zo voorkom je dat je pannen beschadigen, krassen krijgen of vuil worden.