Onderzetters

Filter op prijs

Bescherm je tafel met de onderzetters

Hoe fijn en handig is het om je tafel te beschermen tegen krasjes en vocht van glazen en bekers. Net even koffie gemorst… kringen die je steeds weg moet poetsen. Dan zijn onderzetters ideaal! Ze beschermen je tafel en houden het netjes. Onze onderzetters kun je zowel binnen als buiten gebruiken. Je haalt er even een doekje overheen en ze zijn weer als nieuw!

Onderzetters voor glazen

Onderzetters moeten wel uitgevonden zijn om kringen ten gevolge van de natte onderzijde van een glas of mok op onze nette meubels te voorkomen. Een beetje nette huisvrouw of huisman gruwelt daarvan. Het is immers niet nodig, mits de onderzetter wordt ingezet. Denk aan de onderzetter voor glazen. Daarmee belandt de onderzetter in de rij van dagelijkse gebruiksvoorwerpen en mag daarom best een beetje leuker aangekleed worden. Ze passen ook goed bij je print van de inductie beschermer.

Onderzetters kopen bij Inductiebeschermer.nl

In het bos aan onderzetters biedt Inductiebeschermer.nl mooi gevormde onderzetters met een stijlvolle look. In diverse prints, zeshoekig vormgegeven of ronde exemplaren.

Wat zijn de beste onderzetters?

Marmer, vinyl of glazen onderzetters zijn zeer handig in het gebruik. Deze zijn namelijk zowel binnen als buiten te gebruiken. Door het gewicht en de sterkte zijn ze erg handig in het gebruik.

Welke onderzetters hebben antislip?

De onderzetters van Inductie Beschermer hebben een perfecte antislip. Omdat de onderzijde een structuur heeft, blijven ze goed liggen.

Wat kan je gebruiken als onderzetter?

Hout, glas, kurk en roestvrij staal zijn duurzame materialen en ook hittebestendig. Papier, kurk en vilt zijn ook perfect als onderzetters voor glazen en kopjes.

Waar gebruik je onderzetters voor?

Onderzetters zijn de perfecte manier om je glazen, houten of kunststof tafel mooi te houden. Ook zijn ze geschikt voor natuursteen ondergronden. Je voorkomt kringen en rare vlekken. Met jonge kinderen is dit ook een zeer goed idee!

Wat heb je nodig om epoxy onderzetters te maken?

Voor het maken van epoxy onderzetters heb je de volgende materialen nodig:
  1. Epoxy
  2. Een epoxy onderzetter mal naar keuze
  3. Kleurstoffen
  4. Handschoenen
  5. Mengbekers
  6. Tongspatels
  7. Optioneel UV-blocker bij transparante toepassingen om vergeling van helder materiaal door zonlicht te voorkomen