De inductie kookplaat is de toekomst

Op een inductiekookplaat koken, dat is iets wat de toekomst heeft. Veel mensen met een nieuwbouw woning schaffen tegenwoordig al een inductiekookplaat aan. Of ze zijn gaan wonen in een nieuwbouwwijk waar je alleen maar kan gasloos koken.

Bescherm je inductiekookplaat

Let op: wij zijn de uitvinder én de originele Inductie Beschermer. Er zijn modellen en sites in omloop die niet de goede materialen verkopen.

De innovatie en uitvinding van Dietrix op keukengebied is de Inductie Beschermer van Dietrix®. Als je kookt op een inductiekookplaat kom je er al snel achter dat deze zeer kras gevoelig is. Bovendien trekt de kookplaat vuil en stof aan. Maar dit behoort tot het verleden met de komst van de Inductie Beschermer van Dietrix®. Het voordeel van de Inductie Beschermer is dat je krassen voorkomt en zo blijft je kookplaat als nieuw! Een ander voordeel van de Inductie Beschermer is dat deze meer ruimte creëert op je aanrechtblad. Hierdoor heb je meer ruimte voor bijvoorbeeld het smeren van de dagelijkse boterham of glazen en hapjes tijdens een feestje. Dit oprolbare en stevige materiaal ‘styled’ ook nog eens je (woon)keuken met onze leuke prints. Ook kun je dit artikel op maat bestellen.

De Inductie Beschermer is soepel, vuil-en waterafstotend en zeer handig in gebruik. Zodra je gaat koken rol je de Inductie Beschermer op en leg je deze aan de kant. Als je klaar bent met koken leg je de Inductie Beschermer terug op de inductie kookplaat. Maak je keuze uit een Standaard (1mm), DELUXE (2,5mm) of de Exclusief (1,5mm) met zwart onderkant en 100% antislip! We hebben ook een unieke Leren Collectie. Dit echt Italiaans leer staat prachtig en geeft je keuken een chique uitstraling. Je kunt kiezen uit 24 soorten kleur en print mogelijkheden.

Hij kan ook op een kookplaat van Bora of ander merk worden gelegd, waarin de afzuiging in het midden van de kookplaat geïntegreerd is. Vermeld dit bij je bestelling dat je kookplaat een afzuiging heeft en of deze eventueel omhoog staat in de kookplaat. Zo kunnen wij rekening houden met extra overlap. Doordat er eventueel een opstaand element op de kookplaat aanwezig is, zul je dit iets zien onder het materiaal wat eroverheen valt.

Materiaal – eigenschappen & varianten

Er zijn drie Inductie Beschermers varianten;het verschil zit hem in de dikte en wel of geen zwarte onderkant. 

– Exclusief (1,5mm, zwarte onderkant, zijkant voor 90% zwart + 100% antislip)
– DELUXE (2,5mm, offwhite zij/onderkant)
 Standaard (1mm, witte zij/onderkant)

Of ga voor een unieke Leren Inductie Beschermer met 100% natuurlijke antislip.

Voor alle varianten geldt dat ze:

 • stevig, soepel, sterk en scheurvrij zijn
 • vuil- en waterafstotend zijn (niet waterproof)
 • UV-bestendig zijn
 • een heldere print hebben met vlak oppervlakte
 • makkelijk schoon te maken zijn met een vochtige doek en/of schoonmaakmiddel
 • handig oprolbaar zijn en vanzelf weer recht trekken, zodat het mooi blijven liggen
 • verkrijgbaar in vele prints, dessins en afbeeldingen of eigen print/tekst

Afmetingen inductiekookplaat

De Inductie Beschermer is te bestellen in alle afmetingen en wordt geleverd met 3 mm extra materiaal aan alle kanten. Op deze manier ligt de Inductie Beschermer goed op de kookplaat en biedt het een optimale bescherming. Heb je een Bora of ander soort inductiekookplaat met afzuigsysteem houden wij rekening met meer overlap. Vermeld dit bij je bestelling!

Let op: vermeld de afmeting in centimeters en eerst de breedte, dan de hoogte: b x h in cm.

Prints & foto’s

Je kunt bij ons kiezen uit vele soorten afbeeldingen die we printen op jouw Inductie Beschermer.Van steden, tot dierenprints, de zee, bloemen en diverse kleuren. Neem een kijkje bij de designs die wij bieden!

Eigen foto of tekst op je kookplaatbeschermer

Wil je een Inductie Beschermer met een persoonlijke foto, afbeelding of logo? Dat kan:

 1. Kies bij bestellen voor ‘Zelf ontwerpen’.
 2. Vermeld bij je bestelling de exacte afmeting van de kookplaat: breedte x hoogte in cm.
 3. Stel je Eigen Foto en/of Tekst samen met onze editor.
 4. Vervolg dan je bestelling via de normale stappen.

LET OP: Kleuren kunnen op ons materiaal er iets anders uitzien dan op een scherm!

Heb je vragen of kom je er niet uit? Mail ons gerust of bel ons via: 058 – 843 44 52

De afbeeldingen in de webshop kunnen qua plaatsing en grootte iets afwijken van de werkelijkheid. Dit heeft te maken met het gekozen formaat. Ook kunnen de kleuren op het scherm anders overkomen dan op het materiaal. Hoe dan ook, wij zorgen ervoor dat het een mooie en kwalitatief hoogwaardige Inductie Beschermer wordt.


Handleiding

Verantwoordelijkheid

Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele ontstane schade(s) aan een kookplaat of keukenonderdeel, voortkomend uit het niet nakomen van de gebruikersregels en informatie die wij verstrekken. Wij leveren deze belangrijke informatie op een flyer mee met iedere bestelling. Het gebruik van de Inductie Beschermer is voor eigen risico.

Tevens zijn we ook niet verantwoordelijk voor beschadigingen op de Inductie Beschermer na eigen gebruik/het maken van vlekken of het niet nakomen van de gebruikersregels zoals hierboven benoemd.