De Inductiekookplaat heeft de toekomst

Op een inductiekookplaat koken, dat is iets wat de toekomst heeft. Veel mensen met een nieuwbouw woning schaffen tegenwoordig al een inductiekookplaat aan. Of ze zijn gaan wonen in een nieuwbouwwijk waar je alleen maar kan gasloos koken.

bescherm je inductiekookplaat

De innovatie en uitvinding van Dietrix op keukengebied is de Inductie Beschermer van Dietrix®. Als je kookt op een inductiekookplaat kom je er al snel achter dat deze zeer kras-gevoelig is. Bovendien trekt de kookplaat vuil en stof aan. Maar dit behoort tot het verleden met de komst van de Inductie Beschermer van Dietrix®. Het voordeel van de Inductie Beschermer is dat je krassen voorkomt en zo blijft je kookplaat als nieuw! Een ander voordeel van de Inductie Beschermer is dat deze meer ruimte creëert op je aanrechtblad. Hierdoor heb je meer ruimte voor bijvoorbeeld het smeren van de dagelijkse boterham of glazen en hapjes tijdens een feestje. Dit oprolbare en stevige materiaal ‘styled’ ook nog eens je (woon)keuken met onze leuke prints. Ook kun je dit artikel op maat bestellen.

 

De Inductie Beschermer is soepel, vuil-en waterafstotend en zeer handig in gebruik. Zodra je gaat koken rol je de Inductie Beschermer op en leg je deze aan de kant. Als je klaar bent met koken leg je de Inductie Beschermer terug op de inductie kookplaat. Maak je keuze uit een Standaard (1mm), DELUXE (2,5mm) of de Exclusief (1,5mm) met zwart onderkant en 100% antislip!

 

Hij kan ook op een kookplaat van Bora worden gelegd, waarin de afzuiging in het midden van de kookplaat geïntegreerd is. Vermeld dit bij je bestelling in het Opmerking veld. Zo kunnen wij rekening houden met de overlap. Doordat er wel een opstaand element op de kookplaat aanwezig is, zul je dit iets zien onder het materiaal wat eroverheen valt.


materiaal - eigenschappen & Varianten

Er zijn drie Inductie Beschermers varianten; het verschil zit hem in de dikte en wel of geen zwarte onderkant. 

 

- Standaard (1mm witte zij/onderkant)

- DELUXE (2,5mm, offwhite zij/onderkant)

- Exclusief (1,5mm zwarte onderkant, zijkant voor 90% zwart + 100% antislip

 

Voor alle varianten geldt dat ze:

• stevig, soepel, sterk en scheurvrij zijn

• vuil- en waterafstotend zijn

• UV-bestendig zijn

• een heldere print hebben met vlak oppervlakte

• makkelijk schoon te maken zijn met een vochtige doek en/of schoonmaakmiddel

• handig oprolbaar zijn en vanzelf weer recht trekken, zodat het mooi blijven liggen

• verkrijgbaar in vele prints, dessins en afbeeldingen of eigen print/tekst

• ons logo staat klein en transparant in het linker hoekje

 

Vragen? Check onze FAQ!afmetingen inductiekookplaat

De Inductie Beschermer is te bestellen in alle afmetingen en wordt geleverd met 3 mm extra materiaal aan alle kanten. Op deze manier ligt de Inductie Beschermer goed op de kookplaat en biedt het een optimale bescherming. Heb je een Bora of ander soort inductiekookplaat met afzuigsysteem houden wij rekening met meer overlap. Vermeld dit bij je bestelling!

 

Let op: vermeld de afmeting in centimeters en eerst de breedte, dan de hoogte: b x h in cm.


gebruikersinformatie!

  • ALLEEN op de kookplaat leggen wanneer deze UIT staat!
  • Dit product is NIET bedoeld om op te koken!
  • Dit product is NIET bedoeld om op te snijden/als snijplank te gebruiken!
  • Zet GEEN hete of warme pannen of andere items op de Inductie Beschermer
  • Zet geen glazen of andere voorwerpen waar de onderkant van nat/vochtig is op de Inductie Beschermer, dit kan kringen geven.
  • Wacht met neerleggen totdat de kookplaat is AFGEKOELD.
  • Rol, zodra je gaat koken, de Inductie Beschermer op!
  • NIET VOUWEN: hierdoor kan hij beschadigen.
  • SCHOONMAKEN: neem de Inductie Beschermer af met een schone doek/keukenpapier en een beetje afwasmiddel. Of een (niet al te agressief) ander schoonmaakmiddel. 
  • Leg de Inductie Beschermer bij voorkeur niet op een vieze kookplaat. Houd de onderzijde schoon en je kookplaat ook.

Lees meer bij 'HOE WERKT HET'

prints en foto's

Je kunt bij ons kiezen uit vele soorten afbeeldingen die we printen op jouw Inductie Beschermer. Van steden, tot dierenprints, de zee, bloemen en diverse kleuren. Neem een kijkje bij de designs die wij bieden!


eigen foto of tekst op je kookplaatbeschermer

Wil je een Inductie Beschermer met een persoonlijke foto, afbeelding of logo? Dat kan:

 

1. Kies bij bestellen voor 'Eigen print'.

2. Vermeld in het veld 'Opmerking' bij je bestelling de exacte afmeting van de kookplaat: breedte x hoogte in cm.

3. Mail ons de foto naar info@inductiebeschermer.nl.*

4. Vervolg dan je bestelling via de normale stappen.

 

LET OP: Kleuren kunnen op ons materiaal er iets anders uitzien dan op een scherm!

 

Heb je vragen of kom je er niet uit?

Mail ons gerust of bel ons via: 06 - 48 33 19 25.

 

* Kwaliteit foto

Zorg ervoor dat de foto die je stuurt een goede kwaliteit heeft. Het beste is 300 dpi en een JPG, PSD of RAW bestand. Anders zal deze wazig en onscherp gedrukt worden. Stel op je camera of telefoon de hoogste kwaliteit in als je de foto maakt. De apparatuur van tegenwoordig is vaak al goed ingesteld. Wij zullen de foto beoordelen en mocht het niet goed zijn laten we dit weten en bekijken we samen de mogelijkheden.

 

De afbeeldingen in de webshop kunnen qua plaatsing en grootte iets afwijken van de werkelijkheid. Dit heeft te maken met het gekozen formaat. Ook kunnen de kleuren op het scherm anders overkomen dan op het materiaal. Hoe dan ook, wij zorgen ervoor dat het een mooie en kwalitatief hoogwaardige Inductie Beschermer wordt.Download
Nederlands
Gebruikersinformatie Inductie Beschermer
Adobe Acrobat document 288.3 KB
Download
English
User Information Induction Protector.pdf
Adobe Acrobat document 242.5 KB
Download
Français
Informations dUSAGE Induction Protector.
Adobe Acrobat document 321.1 KB


VerantwoordelijkHEID

Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele ontstane schade(s) aan een kookplaat of keukenonderdeel, voortkomend uit het niet nakomen van de gebruikersregels en informatie die wij verstrekken. Wij leveren deze belangrijke informatie op een flyer mee met iedere bestelling. Het gebruik van de Inductie Beschermer is voor eigen risico.

 

Tevens zijn we ook niet verantwoordelijk voor beschadigingen op de Inductie Beschermer na eigen gebruik/het maken van vlekken of het niet nakomen van de gebruikersregels zoals hierboven benoemd.