Ansichtkaarten

Filter op prijs

Hier vind je prachtige design ansichtkaarten. Het is altijd leuk om bij een cadeau een mooie kaart te geven. Of stuur een kaartje! Je kunt ze zelfs inlijsten…

Ansichtkaarten van Inductie Beschermer

Wat is een ansichtkaart formaat?

Het meest gekozen ansichtkaart formaat is A6. A6 is 105 x 148 mm. Oftewel 10,5 x 14,8 centimeter. De dikte is vaak 250 grams of 300 grams. We noemen dit ansichtkaartkarton. Op de achterzijde staan lijntjes waarop je het adres kunt schrijven. En er is ruimte om zelf een boodschap op te schrijven.

Waar komt het woord ansichtkaart vandaan?

Waar komt de ansichtkaart eigenlijk vandaan? Het is een afkorting van het Duitse woord Ansicht)post)karte, oftewel ‘aanzichtkaart’. De prentbriefkaart wordt het ook wel genoemd. Hij werd echt populair aan het einde van de negentiende eeuw.

Wat is een fotokaart?

Fotokaarten zijn wenskaarten met een foto erop bedrukt. Dit kan gemaakt worden van fotomateriaal. Het kan in glans of in mat geprint worden.

Wanneer verstuur je een ansichtkaart?

Je kan een ansichtkaart versturen voor iemand zijn of haar verjaardag. Ook is het erg leuk om er één te versturen voor een nieuwe woning/housewarming. Om een kaart te krijgen, geeft iedereen een fijn gevoel. Het is een persoonlijk extra cadeau. je kunt ze ook bij de Cadeaubon van inductie beschermer doen met je eigen gepersonaliseerde bericht.

Hoeveel porto moet er op een ansichtkaart?

Voor 1 ansichtkaart betaal je 1 postzegel. Tot 50 gram is dit 1 postzegel.

Welke afbeeldingen en prints staan er op een ansichtkaart?

Je kunt uit ontzettend veel afbeeldingen kiezen voor op een ansichtkaart. Je hebt ook verschil in ansichtkaarten met een tekst of zonder tekst. Als je er 1 met tekst kiest, kan je deze voor één bepaald doel versturen. Bijvoorbeeld: Happy Birthday, van Harte Gefeliciteerd of ‘Gefeliciteerd met je nieuwe woning’. Als je kiest voor een ansichtkaart zonder tekst kan je het voor alle doeleinden versturen. Ook kan je dan zelf nog een tekst erop zetten aan de achterzijde.

Shop de bijpassende onderzetters

In de shop vind je ook matching onderzetters bij de ansichtkaarten. Ga je voor de Botanical vinyl onderzetters, oftewel bloemen prints. Of kies je de Holidays, feestdagen onderzetters?