Kies hier uit onze Collecties, je Eigen Foto en een kookmat!

Inductie Beschermer met print uit onze Collecties

Kies hier uit meer dan 1500 prints!

Inductie Beschermer met Eigen Foto/Ontwerp

Stel zelf samen!

Kookmatten waar je op kunt koken

hittebestendig & antislip

Stel jouw Inductie Beschermer samen hoe jij dit wilt!

Kies je voor een print uit één van de vele Collecties, dan heb je keuze uit meer dan 1500 prints! Ga bijvoorbeeld voor een effen zwart, marmerlook, talloze bloemen, planten, of ga voor een skyline en stad waar jij van houdt. Ook hebben we diverse Oude Meesters in onze Collecties zitten. En echte Hollands Glorie prints.

Wil je graag een Eigen Foto op je Inductie Beschermer? Ook dat is mogelijk! Met onze handige editor, maak je in een handomdraai je eigen ontwerp. Je kunt eventueel ook nog teksten toevoegen! Als laatste kan je op een zwarte achtergrond ook een Eigen Tekst ontwerpen. Dat ene mooie gedicht, spreuk of grappige quote, stel het zelf samen!

En als je tijdens het koken je kookplaat wilt beschermen, kan je dit doen met de Kookmatten op maat of de Ronde Kookmatjes! Ideaal, hittebestendig en nooit meer schuivende pannen!

 

Inductie Beschermer

Een inductie beschermer, ook wel een kookplaatbeschermer gebruik je om het fornuis ook wel de inductie kookplaat te beschermen. Het leuke van een inductie beschermer van inductiebeschermer.nl is dat je deze in verschillende materialen en opdrukken kunt verkrijgen. Je kiest zelf een print of kan je eigen trouwfoto, foto van je kinderen of huisdier (kat en hond) laten bedrukken. En je kunt elke afmeting invullen die jij wilt. Alles wordt op maat gemaakt. Je vindt alle informatie hierover op onze website.

De voordelen van een inductie beschermer

Geen krassen, vuil en kringen!

De glazen bovenzijde van de inductiekookplaat is erg gevoelig voor krassen, vuilplekken en kringen. Niets is pijnlijker dan die eerste kras op jouw kookplaat. De Inductie Beschermer voorkomt dit!

Meer (werk)ruimte

Het tweede voordeel van de Inductie Beschermer is dat het je aanrecht, dus je werkblad, groter maakt. Want met dank aan de Inductie Beschermer kun je glazen, vaat en andere spullen met een gerust hart op je kookplaat neerzetten. Of gebruik de extra ruimte om gerechten voor te bereiden.

Let op: de Inductie Beschermer kan niet worden gebruikt als de kookplaat aan en in gebruik is. (lees hierover meer bij Product)

Vanwege koude of warme weersinvloeden kan de Inductie Beschermer na de verzending minder snel rechttrekken dan normaal. Het materiaal moet even de tijd krijgen om op kamertemperatuur te komen en zal dan goed op de kookplaat gaan liggen.

“Het vergroot mijn aanrechtblad!”

Prints en foto’s op je kookplaat

Je kunt bij ons kiezen uit vele soorten prints voor jouw Inductie Beschermer/kookplaatbeschermer. Van betonlook, marmer, kiezels, tot donuts, de zee, bloemen en diverse kleuren. De keukenstyling is vandaag de dag niet meer weg te denken. Neem een kijkje bij alle designs die wij hebben ontwikkeld!

Eigen afbeelding of logo?

Wil je een eigen foto, afbeelding of logo laten printen op de Inductie Beschermer? Dat kan! Ontwerp hem dan helemaal zelf.

Afmetingen van je inductie kookplaat

De Inductie Beschermer is te bestellen in de afmeting van jouw kookplaat! En hij wordt altijd geleverd met 3 mm extra materiaal aan alle kanten. Op deze manier ligt de Inductie Beschermer goed op de kookplaat en biedt het een optimale bescherming.

Vul je afmeting in bij het Opmerking-veld. Breedte x hoogte in centimeters. Heb je een kookplaat met opstaande afzuiging. Zet dit ook in het Opmerking-veld en wij houden rekening met extra overlap.