Kies hieronder uit onze Collecties, of je Eigen Foto/Tekst!

Onze Collecties

Kies uit 42 collecties en meer dan 1000 prints!

Eigen Foto/Ontwerp

Stel je eigen originele Inductie Beschermer samen.

Stel jouw Inductie Beschermer samen hoe jij dit wilt!

Kies je voor een print uit één van de vele Collectie, dan heb je keuze uit meer dan 1000 prints! Ga bijvoorbeeld voor een effen zwart, marmerlook, talloze bloemen, planten, of ga voor een skyline en stad waar jij van houdt. Ook hebben we diverse Oude Meesters in onze Collecties zitten. En echte Hollands Glorie prints.

Wil je graag een Eigen Foto op je Inductie Beschermer? Ook dat is mogelijk! Met onze handige editor, maak je in een handomdraai je eigen ontwerp. Je kunt eventueel ook nog teksten toevoegen! Als laatste kan je op een zwarte achtergrond ook een Eigen Tekst ontwerpen. Dat ene mooie gedicht, spreuk of grappige quote, stel het zelf samen!

De voordelen van een kookplaatbeschermer

Geen krassen, vuil en kringen!

De glazen bovenzijde van de inductiekookplaat is erg gevoelig voor krassen, vuilplekken en kringen. Niets is pijnlijker dan die eerste kras op jouw kookplaat. De Inductie Beschermer voorkomt dit!

Meer (werk)ruimte

Het tweede voordeel van de Inductie Beschermer is dat het je aanrecht, dus je werkblad, groter maakt. Want met dank aan de Inductie Beschermer kun je glazen, vaat en andere spullen met een gerust hart op je kookplaat neerzetten. Of gebruik de extra ruimte om gerechten voor te bereiden.

Let op: de Inductie Beschermer kan niet worden gebruikt als de kookplaat aan en in gebruik is. (lees hierover meer bij Product)

Vanwege koude of warme weersinvloeden kan de Inductie Beschermer na de verzending minder snel rechttrekken dan normaal. Het materiaal moet even de tijd krijgen om op kamertemperatuur te komen en zal dan goed op de kookplaat gaan liggen.

“Het vergroot mijn aanrechtblad!”

Prints en foto’s
Je kunt bij ons kiezen uit vele soorten prints voor jouw Inductie Beschermer/kookplaatbeschermer. Van betonlook, marmer, kiezels, tot donuts, de zee, bloemen en diverse kleuren. De keukenstyling is vandaag de dag niet meer weg te denken. Neem een kijkje bij alle designs die wij hebben ontwikkeld!

Eigen afbeelding of logo?
Wil je een eigen foto, afbeelding of logo laten printen op de Inductie Beschermer? Dat kan! Ontwerp hem dan helemaal zelf.

Afmetingen
De Inductie Beschermer is te bestellen in de afmeting van jouw kookplaat! En hij wordt altijd geleverd met 3 mm extra materiaal aan alle kanten. Op deze manier ligt de Inductie Beschermer goed op de kookplaat en biedt het een optimale bescherming.

Vul je afmeting in bij het Opmerking-veld. Breedte x hoogte in centimeters. Heb je een kookplaat met opstaande afzuiging. Zet dit ook in het Opmerking-veld en wij houden rekening met extra overlap.