Schoonmaaksets-middelen- & doeken

Filter op prijs

Set

shop nu met korting voor je voorjaarsschoonmaak!

Perfecte samengestelde schoonmaak sets!

Je vindt onder andere hieronder de Clean Set met de fijne microvezeldoek met scrubhoekje, cleaning wipes en Extra Sterke kookplaat reiniger. Maar ook een complete Keuken-en aanrecht set met alles wat je nodig hebt voor je kunststof of natuursteen keuken!

De fijne microvezel schoonmaakdoek kan je ook los of in een aanbieding aanschaffen, net als de HG & Blue Wonder producten.

Schaf jij de écht Leren Inductie Beschermer aan? Dan kan je kiezen voor het Leer Plus pakket. Hierin zit onder andere Collonil beschermingsspray in voor goed onderhoud aan sowieso al je leerproducten in huis.

Shopse!

Collonil producten

Wij zijn officieel verkooppunt van diverse Collonil producten. Collonil is een merk dat sinds 1909 diverse verzorging biedt voor leer en textiel. Van origine richtte Collonil zich op leerolie, maar inmiddels is het assortiment flink uitgebreid met veel hoogwaardige verzorgingsproducten. Collonil wordt inmiddels verkocht in meer dan 50 landen en is uitgegroeid tot een wereldwijd bekend merk!

Welke Collonil producten vind je bij inductie beschermer?

TIP bij de schoonmaak doek: Speciaal scrub hoekje!

Hij heeft een speciaal scrub hoekje, waarmee je hardnekkig vuil van je kookplaat kunt halen. Doe dit met beleid en ga niet te hard boenen over je gehele kookplaat. Het is bedoeld om de kleine lastige vlekjes voorzichtig mee weg te halen. Hij is geschikt om zowel droog, klam-vochtig als met een goede spray te gebruiken bij het schoonmaken van je inductie kookplaat! Met een fijne spray werkt hij het beste! De grijze doek is mooi groot met 40×40 cm en heeft een afgewerkte bies.

Eigenschappen & voordelen van de microvezel doek:

✔ Zacht voor de gladde inductie kookplaat oppervlakte
✔ Ultrafijne microvezel technologie
✔ Zorgt voor een diepe glans
✔ Alles sneller en langer schoon
✔ 70% polyester, 30% polyamide

Wasvoorschrift:
✔ Het doekje pas wassen als het niet meer goed werkt. Goed heet wassen of goed afspoelen met heet water helpt ook.
✔ tot 90° wasbaar
✔ Ze gaan langer mee als je ze aan het wasrek laat drogen