HG & Blue Wonder

Filter op prijs

Reinig je keuken, kookplaat en andere ruimtes met de fijne schoonmaak middelen van HG & Blue Wonder. Je vindt bij ons onder andere de antibacteri√ęle keuken spray, fijne schuim handzeep en reinigingsdoekjes. Of ga voor een heel pakket van HG of Blue Wonder!

Wat betekent HG schoonmaakmiddel?
De naam HG komt van de Zweedse ondernemer Hågan Gip. Begin zestiger jaren liet hij een aantal reinigingsmiddelen van zeer hoge kwaliteit ontwikkelen door de universiteit van Stockholm, bedoeld voor zwembaden. In 1969 begon Van Altena B.V. met de import van de HG producten in Nederland.

Hoe vaak moet je de keuken schoonmaken?
Grondig de keukenkastjes schoonmaken kan je in principe maandelijks doen. De binnenkant wordt vaak niet heel vies, omdat stof en vuil wordt tegengehouden door de deurtjes. Vandaar dat eens per maand volstaat. Wel is het zo fris om één keer per week een doekje over de deurtjes van de keukenkastjes te halen.

Wat is de beste volgorde bij schoonmaken?
Denk bij het schoonmaken aan het volgende:
  • Werk van hoog naar laag: eerst bovenop kasten, dan tafels en vensterbanken en als laatste de vloer. Zo valt stof en vuil niet op een plek die al schoon is.
  • Werk van schoon naar vies. Begin op de minst vuile plaatsen. Zo worden de spullen waarmee je schoonmaakt minder snel vies.
Hoe krijg je een inductiekookplaat streeploos schoon?
Na het schoonmaken de inductiekookplaat schoonwrijven met een in schoon water (dus zonder reinigingsmiddelen) uitgespoelde microvezeldoek met HG Extra Reiniging. Voor een streeploos resultaat, droogwrijven met een droge, schone microvezel doek.
Waar is Blue Wonder goed voor?

Gebruik Blue Wonder voor het ontkalken én reinigen van uw wastafel, toilet, douchedeur, spiegels, bad, kranen, separatieglas, tegels en nog veel meer. Reinigt de ondergrond grondig van kalk-, kalkzeep-, vet- en vuilresten. Lichte vervuiling; halve tot hele dop per halve emmer water (20-40 ml per 5 liter).

Is Blue Wonder ph neutraal?

Blue Wonder Vloerreiniger is een 100% hygi√ęnische en krachtige vloerreiniger. Geschikt voor alle vloeren,¬†ph-neutraal, biologisch afbreekbaar, zonder chloor en dierproefvrij.