Cadeaubonnen

Filter op prijs

Cadeaubon voor elke gelegenheid

Kies voor de Cadeaubon van Inductie Beschermer

Heeft er iemand in je vriendenkring of familie een nieuw huis? Wil je moeder of vriendin de kookplaat beschermen? Kies dan voor dit perfecte cadeau! Geldig op het gehele assortiment!

Hoe ziet de bon eruit?

De cadeaubon is een dubbelzijdig bedrukte bon van 21 x 10,5 cm. Op de achterzijde kan je een gepersonaliseerde boodschap kwijt. We stoppen hem in een transparante cadeaubon verpakking in een brievenbus doosje.

Welke soorten cadeaukaarten zijn er?

Je kunt voor vele soorten cadeaubonnen kiezen. De bedragen hangen af van het product. Maar de bedragen beginnen vaak bij €10,- of €20,-. Je kunt de Cadeaubon in de gehele shop uitgeven. Van de inductie beschermer, muurbeschermer (spatscherm), kookmatten, kletsplaatjes en meer.

Wat is de beste cadeaubon van inductie beschermer?

Je kunt het beste een cadeaubon bestellen die in onze shop is aangeschaft en waar geen houdbaarheidsdatum op zit. Bij de cadeaubon van Inductie Beschermer zit geen einddatum.

Welke cadeaubonnen zijn verkrijgbaar bij Inductie Beschermer?

Bij www.inductiebeschermer.nl kan je cadeaubonnen van €25,-, €50,-, €75,-, €100,-, €125,-, €150,- en Leren variant aanschaffen. Je kunt op de achterzijde nog een eigen boodschap en tekst kwijt. Ze zijn ook erg geschikt voor het weggeven voor een housewarming, verjaardag, nieuwe keuken of huwelijks cadeau.

Hoe ziet een cadeaubon eruit?

De cadeaubon is een mooi bedrukte bon in diverse kleuren. Op een afmeting van din Lang. Dit is 9,8 cm x 21 cm. Op de achterzijde komt een unieke cadeaubon code te staan. En je kunt zelf nog een leuke boodschap erop zetten voor diegene die je hem cadeau geeft.