Cadeaubonnen

Filter op prijs

Kies voor de Cadeaubon van Inductie Beschermer
Heeft er iemand in je vriendenkring of familie een nieuw huis? Wil je moeder of vriendin de kookplaat beschermen? Kies dan voor dit perfecte cadeau!
Geldig op het gehele assortiment!

Hoe ziet de bon eruit?
De cadeaubon is een dubbelzijdig bedrukte bon van 21 x 10,5 cm. Op de achterzijde kan je een gepersonaliseerde boodschap kwijt. We stoppen hem in een transparante cadeaubon verpakking in een brievenbus doosje.

Welke soorten cadeaukaarten zijn er?

Je kunt voor vele soorten cadeaubonnen kiezen. De bedragen hangen af van het product. Maar de bedragen beginnen vaak bij €10,- of €20,-. Je hebt cadeaubonnen van een merk, winkelketen, boeken, belevenis, restaurants of ook een weekendje weg.

Wat is de beste cadeaubon?

Je kunt het beste een cadeaubon bestellen die in een bepaalde shop is aangeschaft en waar geen houdbaarheidsdatum op zit. Bij de cadeaubon van Inductie Beschermer zit geen einddatum.

Welke cadeaubonnen zijn verkrijgbaar bij Inductie Beschermer?

Bij www.inductiebeschermer.nl kan je cadeaubonnen van €25,-, €50,-, €75,-, €100,-, €125,-, €150,-, voor de Exclusief, DELUXE en Leren variant aanschaffen. Je kunt op de achterzijde nog een eigen boodschap en tekst kwijt. Ze zijn ook erg geschikt voor het weggeven voor een housewarming, verjaardag, nieuwe keuken of huwelijks cadeau.

Hoe ziet een cadeaubon eruit?

De cadeaubon is een mooi bedrukte bon in diverse kleuren. Op een afmeting van din Lang. Dit is 9,8 cm x 21 cm. Op de achterzijde komt een unieke cadeaubon code te staan. En je kunt zelf nog een leuke boodschap erop zetten voor diegene die je hem cadeau geeft.