Kookplaat vervangen

Partner in duurzaamheid – Van der Veen Zon

Waardebon t.w.v €50,-

In de afgelopen jaren heeft van der Veen Zon meer dan 500+ installaties opgeleverd. Tevens zijn ze installatie partner van diverse gerenommeerde bedrijven waaronder Essent. Je bent verzekerd van kwaliteit en een betrouwbare installatie. De investering in zonnepanelen doe je in principe voor de komende 25 jaar. Door gebruik te maken van luchtfoto’s en een speciaal meetprogramma kunnen ze je op afstand voorzien van een nauwkeurig advies. Mochten er nog dingen niet helemaal duidelijk zijn, dan kan het zijn dat ze op locatie nog langskomen om alles door te nemen en wanneer nodig het dak nog een keer opmeten. www.vanderveenzon.nl

Wil jij graag zonnepanelen? Download hieronder de waardebon t.w.v. €50,- korting op de aanschaf van zonnepanelen bij van der Veen Zon. En neem bij vragen en meer informatie contact met ze op! €50,- korting op de aanschaf van zonnepanelen!Waardebon vdVeenZon.pdfAdobe Acrobat document 1.1 MBDownload


CENDO.NL

Ben je zoek naar een nieuwe kookplaat? Kies dan voor inductie!

Met inductie ben je klaar voor de toekomst en kook je veiliger. Je kookplaat wordt veel minder heet en koelt sneller af. Samen met de Inductie Beschermer kun jij je nieuwe inductie kookplaat in no time weer gebruiken als verlengstuk van je aanrechtblad.

Met Flex Inductie kookplaten van CENDO heb je tijdens het koken ook nog eens meer ruimte, doordat elke kookzone even groot is én kookzones samen te voegen zijn tot één grote kookzone. Zo kun je jouw pan neerzetten op elke plek en zelfs grillen met een grillplaat.

Nieuwsgierig geworden? Hier vind je alle kookplaten van CENDO. Ook je nieuwe keuken kraankokend water kraan en afzuigkap koop je voor een scherpe prijs op cendo.nl.

Kookplaat vervangen bij kookplaat.info

Heeft u nog geen inductiekookplaat of wilt u uw bestaande kookplaat vervangen door een groter exemplaar? Dan kunt u terecht bij onze partner Kookplaat.info. Zij kunnen de werkzaamheden voor u uitvoeren, zoals:

  • Het overstappen van koken op gas naar inductie
  • Het zagen van uw composiet of granieten keukenblad bij u op locatie
  • Het aanpassen van uw meterkast voor elektrisch koken

Meer informatie:

info@kookplaat.info
+31629281457
Wollegras 6
3893HG Zeewolde
www.kookplaat.info

Hou je inductiebeschermer schoon – Tips

Hier vind je een aantal tips om je Inductie Beschermer schoon en netjes te houden:

  • Na het koken: maak voordat je de Inductie Beschermer op je kookplaat terug legt, je kookplaat goed schoon. Zo voorkom je een vettige onderkant.
  • Maak de onderzijde van de Inductie Beschermer regelmatig schoon met een licht schoonmaakmiddel en water/sopje/ontvettende spray. Zo voorkom je een vettige  onderzijde. De Inductie Beschermer blijft op deze manier ook goed liggen op de kookplaat.
  • De Inductie Beschermer DELUXE en Exclusief hebben een antislip onderzijde, ook hiervoor geldt dat je de onderzijde vetvrij moet houden, zodat de antislip goed zijn werk doet.
  • De bovenzijde kun je afnemen met licht schoonmaakmiddel en water/sopje/ontvettende spray Inductie Beschermer.
  • Gebruik de Inductie Beschermer niet als snijplank.

Veel plezier en gebruikersgemak gewenst!