Mixen en Matchen; combineer je Inductie Beschermer met een Muurbeschermer

21-06-2023 | Algemeen

Twee is beter dan één, zegt men vaak. Daar zijn wij het helemaal mee eens. Vooral als het gaat om het net, schoon en heel houden van je keuken. Want als je je kookplaat beschermt met een Inductie Beschermer, dan kun je deze heel mooi combineren met een Muurbeschermer. Niet alleen hou je dan zowel je kookplaat als de muur achter je fornuis schoon en fris. Maar het ziet er ook nog eens heel leuk uit. Hieronder lees je hoe je het beste kunt mixen en matchen!

Een eigen ontwerp

Wil je echt iets unieks in je keuken, dan is het een leuk idee om een Inductie Beschermer en Muurbeschermer te bestellen met daarop je eigen ontwerp. Daarbij kun je natuurlijk je fantasie heerlijk de vrije loop geven. Leuke ideeën om het ontwerp van beide beschermers op elkaar af te stemmen; dezelfde foto’s, bijvoorbeeld van je favoriete plek. Maar dan de ene bij nacht en de ander overdag, of de ene in de winter de ander in de zomer. Een favoriet gedicht waarbij de tekst overloopt van je Muurbeschermer op je Inductie Beschermer of een foto van je kinderen van toen ze nog klein waren en diezelfde foto nagemaakt nu ze ouder zijn. Kortom, er zijn genoeg leuke combi’s te verzinnen om jouw Inductie Beschermer en Muurbeschermer op een mooie, leuke of grappige manier bij elkaar te laten passen. Heb je geen zin om zelf iets te bedenken dan biedt onze collectie van meer dan 1000 prints om uit te kiezen, dus een mix of match is zo gemaakt!

Kleuren

Een goede manier om een geheel te creëren, is door slim om te gaan met kleurgebruik. Een voor de hand liggende manier is door te kiezen voor dezelfde kleuren en tinten. Dat geeft rust en eenheid in je keuken. Daarbij kun je natuurlijk wel een beetje spelen met verschillende effecten. Maar zorg er in ieder geval voor dat het goed met elkaar matcht. Kies bijvoorbeeld voor een mooie zwart-wit print uit onze Hooglander Collectie voor op de muur, en combineer dit met een donker gekleurde print uit de Boom en Hout Collectie of een zwart leren Inductie Beschermer. Vind je het juist vrolijker om lekker te spetteren met kleuren, dan kun je natuurlijk ook kleurrijke prints lekker bij elkaar zetten, bijvoorbeeld uit de Bloemen en Planten Collectie.

Afbeelding met muur, overdekt, ontwerp, water

Automatisch gegenereerde beschrijving

Onderwerpen

Het is ook leuk om onderwerpen aan elkaar te koppelen, ofwel omdat ze mooi bij elkaar passen, of juist een leuke tegenstelling geven. Prints die mooi in elkaars verlengde liggen zijn de Oude Kaarten en Landschappen prints. Of wat dacht je van een print uit  de Steden Collectie gecombineerd met eentje uit de Neon Collectie? Perfect voor een hippe en moderne keuken! En je kunt tegelijkertijd ook nog een leuke boodschap uitdragen. It’s all good! Eigenlijk zijn de mogelijkheden om te combineren eindeloos. Kleine tip bij het kiezen; is de ene print al vrij druk, probeer dan de andere print rustig te houden.

Over de auteur: Dietrix

Dietrix is de eigenaresse en uitvindster van de originele Inductie Beschermer. Sinds 6 jaar runt zij dit bedrijf en weet inmiddels alles van inductie koken, kookplaten en producten voor je keuken! Doordat ze ook veel ervaring heeft ook in de ontwerp en design wereld – communicatie specialist en grafisch designer van origine – weet ze altijd op creatieve manier weer nieuwe producten te maken en in de markt te zetten. Haar doel: elke keuken stylen en iedere kookplaat beschermen!

Lees hier alle blogs van Dietrix