Match je Inductie Beschermer met je woonstijl

18-04-2023 | Algemeen

Zoveel mensen, zoveel smaken. En gelukkig maar, anders zou de wereld maar een saaie plek zijn. De keuken wordt ook wel het hart van je woning genoemd. Dit is dan ook dé plek om jouw persoonlijke woonstijl echt uit te dragen. De stijl van je keuken zit natuurlijk in het type keuken waar je voor kiest, maar ook vooral in de details er omheen, zoals je Inductie Beschermer. Dankzij onze enorme collectie is er voor werkelijk iedere woonstijl de perfecte Inductie Beschermer te vinden. 

Inductie Beschermer in de landelijke keuken

Veel mensen dromen van zo’n prachtige oude boerderij ergens in de middle of nowhere. Met daarin uiteraard zo’n mooie landelijke keuken. Of je nou het geluk hebt om zo te wonen, of gewoon de voorkeur geeft aan die stijl, je wilt dit dan natuurlijk terug laten komen in de uitstraling van je keukenaccessoires, zoals de Inductie Beschermer.  De landelijke keuken ademt die nostalgische plattelandssfeer en er wordt vaak gebruik gemaakt natuurlijke materialen. Onze hout en boom collectie past daar dan ook uitstekend bij. En je zou toch willen dat je hem in de weilanden zag staan als je uit het raam keek, maar als dat niet het geval is dan heb je met onze Schotse Hooglander collectie toch uitzicht op zo’n prachtige harige koe.  

Inductie Beschermer in de moderne keuken

Strakke lijnen, gladde oppervlaktes en de meest geavanceerde technieken; de moderne keuken is populair bij veel mensen. Het is dan ook een woonstijl waarin je de nieuwste moderne snufjes vindt. Ook is er zeker een minimalistisch element te herkennen, bijvoorbeeld in de greeploze frontjes en het roestvrij staal dat vaak terugkomt. Een collectie die dan ook mooi matcht met de moderne keuken is de Beton, Graniet, Steen- collectie. Ook omdat deze materialen vaak gebruik worden in deze woonstijl. Precies om die reden past ook de prachtige Flatlay collectie van La vie la Linda zo goed in de moderne keuken. Vooral wanneer de beton, graniet, steen collectie net een tikje te saai voor je is. En wil je juist wat kleur aanbrengen in je moderne keuken? Check dan onze Neon collectie eens!

Inductie Beschermer in de nostalgische keuken

Vroeger was alles beter. Het is een bekende uitspraak, en vooral als je al wat jaren achter je naam hebt staan lijkt hij steeds meer waar te worden. Gek is dat. Mensen die terugverlangen naar vroeger kiezen dan ook vaak voor een woonstijl die dat uitdrukt, zoals de nostalgische keuken. Deze lijkt in sommige opzichten wel wat op de landelijke keuken, maar de nostalgie is hier toch echt duidelijker aanwezig. Inductie Beschermers lenen zich uitstekend om deze warme sfeer over te brengen, bijvoorbeeld met onze nieuwe Bordspellen collectie. Want wie reist er niet gelijk terug in de tijd bij de gedachte aan Ganzenbord of Mens erger je niet? Extra leuk aan deze beschermers is dat ze inclusief de benodigde speelstukken komen! Leg hem tijdens het koken op de keukentafel en je hebt instant gezelligheid in de keuken. In deze woonstijl passen ook de Hollands Glorie collectie en die van de Oude Meesters goed. 

Inductie Beschermer in de industriële keuken

De industriële keuken en de moderne keuken hebben wel wat met elkaar gemeen, maar de industriële keuken is toch net een tikje stoerder. Elementen uit de industriële wereld vinden hun weg naar deze woonstijl. Daarbij kun je denken aan roestige pijpen, fabriekslampen en materialen zoals beton, baksteen en staal. We hebben meerdere collecties die goed zouden staan in deze woonstijl, maar vooral de Zwart Collectie is populair. Die kleur komt vaak terug in de industriële keuken. Een andere collectie die daarom ook erg mooi staat is de Under the Sea Collectie. De kleurrijke vissen springen er echt uit bij die zwarte achtergrond en het geeft een verrassend effect in je keuken. Een echte blikvanger!  

Staat jouw woonstijl hier niet tussen, maar ben je op zoek naar een goede en stijlvolle manier om je inductie kookplaat te beschermen, neem dan even een kijkje bij onze collecties, want wij weten zeker dat de juiste collectie die past bij jouw unieke keuken er tussen zit. En zo niet? Dan maak je toch zelf een mooi ontwerp? 

Over de auteur: Dietrix

Dietrix is de eigenaresse en uitvindster van de originele Inductie Beschermer. Sinds 6 jaar runt zij dit bedrijf en weet inmiddels alles van inductie koken, kookplaten en producten voor je keuken! Doordat ze ook veel ervaring heeft ook in de ontwerp en design wereld – communicatie specialist en grafisch designer van origine – weet ze altijd op creatieve manier weer nieuwe producten te maken en in de markt te zetten. Haar doel: elke keuken stylen en iedere kookplaat beschermen!

Lees hier alle blogs van Dietrix