De Leren Inductie Beschermer is nu beschikbaar in 9 verschillende kleuren!

26-05-2023 | Algemeen

De meest chique manier om je inductiekookplaat te beschermen is met een Leren Inductie Beschermer. Bij Inductie Beschermer kon je al kiezen uit de Leren Inductie Beschermer in de kleuren black, cognac, dark brown, night blue, dark green en red. Maar nu komen daar ook nog soft grey, blush en roomwit bij! Zo weet je altijd zeker dat er een mooie Leren Inductie Beschermer voor jou bij zit, die perfect past bij de kleur van jouw keuken en aanrechtblad.

De Leren Inductie Beschermer in soft grey

De keuken met grijstinten is eigenlijk altijd populair geweest en daarmee een tijdloze interieur keuze voor je keuken. Met de komst van de betonlook beleeft de grijze, stoere of industriële keuken helemaal een opleving. Zo’n strakke en moderne keuken wil je natuurlijk zo lang mogelijk perfect houden. Met een inductiekookplaat kan dat nog best een uitdaging zijn, want de plaat is kwetsbaar voor beschadigingen en trekt snel stof aan. Dat doet afbreuk aan die mooie, luxe keuken. Gelukkig kun je dat nu makkelijk oplossen door te kiezen voor een Leren Inductie Beschermer in zacht grijs, die blendt mooi met je beton ciré aanrechtblad en muren. 

De Leren Inductie Beschermer in roomwit

Een Inductie Beschermer die er echt uit springt is de Leren Inductie Beschermer in roomwit. Vooral wanneer je een donker aanrechtblad hebt is het juist leuk om hier contrast in aan te brengen, met een deze roomwitte beschermer van je kookplaat. Net als alle andere Leren Inductie Beschermers is ook deze roomwitte variant gemaakt van het mooiste Italiaanse leer, waardoor het echt een klein pronkstuk in je keuken wordt. Maar ook juist in een keuken met lichte kleuren, of een marmeren aanrechtblad is de roomwitte Inductie Beschermer goed op zijn plek. Omdat hij dan juist mooi opgaat in de rest van de keuken. Zo valt die kookplaat helemaal niet meer op. 

De Leren Inductie Beschermer in blush

Nog zo’n kleurtje dat perfect past in een witte keuken of in een marmeren aanrechtblad is de Leren Inductie Beschermer in blush, oftewel zachtroze. Roze is als kleur in je interieur de afgelopen jaren steeds hipper geworden. Er zijn niet veel mensen die voor een volledig roze keuken durven te kiezen, maar juist in de details en accessoires wordt steeds vaker voor zachtroze, oudroze gekozen. De Leren Inductie Beschermer in deze stijlvolle roze tint past daar volledig bij. Match hem met een moderne keuken, of juist een romantische, landelijke of juist Scandinavische keuken. Het zachte roze past goed bij een mooi, natuurlijk houten blad. 

Ben je benieuwd naar andere kleuren, een Leren Inductie Beschermer met een mooie krokodillen print of juist een Leren Inductie Beschermer van Metallic Leer? Check dan de rest van onze collectie Leren Inductie Beschermers om jouw favoriet uit te kiezen. 

Over de auteur: Dietrix

Dietrix is de eigenaresse en uitvindster van de originele Inductie Beschermer. Sinds 6 jaar runt zij dit bedrijf en weet inmiddels alles van inductie koken, kookplaten en producten voor je keuken! Doordat ze ook veel ervaring heeft ook in de ontwerp en design wereld – communicatie specialist en grafisch designer van origine – weet ze altijd op creatieve manier weer nieuwe producten te maken en in de markt te zetten. Haar doel: elke keuken stylen en iedere kookplaat beschermen!

Lees hier alle blogs van Dietrix