Check nu onze nieuwste collectie Inductie Beschermers!

5-05-2023 | Algemeen

Je inductiekookplaat beschermen, dat doe je natuurlijk in stijl, met de Inductie Beschermer. Maar in welke stijl? Onze uitgebreide collectie biedt voor elk wat wils, van de kunstliefhebber tot de foodies. Met meer dan veertig collecties zit er altijd wel iets voor je bij. Met regelmaat voegen wij nieuwe collecties toe zodat er nog meer kans is dat jij precies datgene vindt waar je naar op zoek bent. Vandaag besteden we dan ook aandacht aan onze nieuwste collecties. Pronkt er binnenkort een Inductie Beschermer uit een van deze collecties op jouw kookplaat?

Stijlvol en een tikje spiritueel; De Zodiac Collectie

Ben jij een echte weegschaal, Stier of Boogschutter? Hoewel er geen wetenschappelijk bewijs is dat astrologie echt ergens op slaat, zweren miljoenen mensen bij de astrologie. En de laatste jaren is astrologie alleen maar hipper geworden. De vraag wat je sterrenbeeld is, is dan ook helemaal niet gek meer in de datingwereld, want je wilt natuurlijk weten of jullie sterrenbeelden wel een match zijn! Astrologische fenomenen gebruiken om te verklaren wat er op onze planeet gebeurt is bovendien al duizenden jaren oud. En nog steeds staat er in vrijwel iedere krant en tijdschrift een horoscoop, die goed gelezen wordt. Hoog tijd dus voor een collectie Inductie Beschermers waarin je ā€˜zodiac signā€™ oftewel je sterrenbeeld, centraal staat; de Zodiac Collectie. Uiteraard zijn ze allemaal vertegenwoordigd. Met stijlvolle goudkleurige letters en sterrenbeelden op een chique zwarte achtergrond, is dit een echte toevoeging aan de keuken van de serieuze (of minder serieuze) astroloog. 

Voor de trotse Nederlander; De Hollands Glorie Collectie

Als echte Nederlanders mogen we natuurlijk maar wat graag klagen. Over het weer, de politiek, voetbal en het verkeer. Maar stiekem (en soms helemaal niet zo stiekem) zijn de meeste Nederlanders eigenlijk hartstikke trots op dit kleine kikkerlandje. Want wat is het eigenlijk een mooi hoekje van de wereld, waar wij wonen. En wat hebben we toch veel om trots op te zijn! De liefde voor de Nederlander gaat door de maag, dus in de Hollands Glorie Collectie kun je veel lekkernijen verwachten, zoals stroopwafels, tompouce, poffertjes en natuurlijk kaas. Maar uiteraard ontbreken ook de klassiekers zoals de tulpen, het Delfts blauw en de molens niet. Kijk snel uit welke typisch Hollandse dingen je nog meer kunt kiezen. 

De tijd vliegt met de Bordspellen Collectie

ā€œWat eten we vandaag?ā€. Het is ongetwijfeld de vraag die in elk huishouden het meest gesteld wordt en sowieso elke dag weer terugkomt. Rond etenstijd is het in de meeste huizen spitsuur, en vooral wanneer je jonge monden moet voeden kan er wel eens ongeduldig geĆÆnformeerd worden of het nou eindelijk eens klaar is. Het perfecte moment om een Inductie Beschermer uit de Bordspellen Collectie op de keukentafel te slingeren zodat men zich kan vermaken tot het tijd is om de tafel klaar te maken. Kan jij tenminste in alle rust verder met koken. Nu maar hopen dat de speelstukken van het schaakspel, ganzenbord of mens-erger-je-niet, niet woedend door de ruimte vliegen als er iemand verliest. Deze en nog andere spelletjes zijn beschikbaar in deze collectie van Inductie Beschermer die garant staat voor nog meer gezelligheid aan de keukentafel. 

Benieuwd naar alle andere collecties van Inductie Beschermer? Check ze dan snel allemaal om te kijken welke het beste bij jou past. 

Over de auteur: Dietrix

Dietrix is de eigenaresse en uitvindster van de originele Inductie Beschermer. Sinds 6 jaar runt zij dit bedrijf en weet inmiddels alles van inductie koken, kookplaten en producten voor je keuken!Ā Doordat ze ook veelĀ ervaring heeft ook in de ontwerp en design wereld – communicatieĀ specialist en grafisch designer van origine – weet ze altijd op creatieve manier weer nieuwe producten te maken en in de markt te zetten. Haar doel: elke keuken stylen en iedere kookplaat beschermen!

Lees hier alle blogs van Dietrix