Vijf weetjes die je nog niet wist over inductie koken

Vijf weetjes die je nog niet wist over inductie koken

Tegenwoordig is een inductiekookplaat niet meer weg te denken in de keuken. Vroeger kookte bijna iedereen op een gasfornuis, maar  kiezen steeds meer mensen voor koken op elektriciteit. Inductie koken heeft voordelen ten opzichte van koken op gas. Geen...
Zo vier je Wereld Pasta Dag

Zo vier je Wereld Pasta Dag

Penne, spaghetti, lasagne, macaroni, wat je ook kiest, vandaag ga je natuurlijk voor een overheerlijke pasta, want het is vandaag Wereld Pasta Dag. Het verhaal achter Wereld Pasta Dag is niet zo spectaculair, maar dat kan ons niks schelen, want het is absoluut geen...
Dit zijn de grootste ergernissen in de keuken

Dit zijn de grootste ergernissen in de keuken

De keuken is voor veel mensen een van de fijnste plekjes in het huis. Niet voor niets wordt het ook wel eens het hart van de woning genoemd. Helemaal wanneer je een lekkere grote keukentafel hebt waaraan niet alleen lekker gegeten wordt maar ook gekletst en gespeeld....
Over de pan en de pannenlap

Over de pan en de pannenlap

Het is een duo dat onlosmakelijk met elkaar verbonden is: de pan en de pannenlap. Klinkt wat oubollig, maar beide zijn ook in de moderne keuken onmisbaar.  Pannen. Er is een boek over te schrijven, en sinds veel mensen overstappen van gas op inductiekoken is er...