Kies hieronder uit onze Collectie, je Eigen Foto of Eigen Tekst!

Onze Collectie

Kies uit de leukste prints!

Eigen Foto/Ontwerp

Stel je eigen Muur Beschermer samen

Stel jouw Muurbeschermer samen hoe jij dit wilt!

Kies je voor een print uit onze Collectie, dan heb je keuze uit diverse leuke prints! Ga bijvoorbeeld voor een effen zwart, marmerlook, talloze bloemen, planten, of ga voor een skyline en stad waar jij van houdt. Ook hebben we diverse Oude Meesters in onze Collecties zitten.

Wil je graag en Eigen Foto op je Muur Beschermer? Ook dat is mogelijk! Met onze handige editor, maak je in een handomdraai je eigen ontwerp. Je kunt eventueel ook nog teksten toevoegen! Als laatste kan je op een zwarte achtergrond ook een Eigen Tekst ontwerpen. Dat ene mooie gedicht, spreuk of grappige quote, stel het zelf samen!

Geef je muur een persoonlijkeĀ touch! En bescherm hem tegen spetters en vuil.

Tijdens het koken ontkom je er niet aan; vette spetters die tijdens het koken uit je pannen komen. Dan is het erg handig als je een Muurbeschermer hebt die je makkelijk schoon kunt maken. Met het spatscherm van Inductie Beschermer style je ook je keuken doordat je het in vele prints of eigen foto/tekst kunt bedrukken.
De Muurbeschermer is verkrijgbaar in alle maten. Je voert je afmeting in in de editor en gaat aan de slag! De stevige Dibond plaat van 3mm dikte heeft top printlaag en een aluminium laag met een stevige zwarte kunststof kern.
Je spatscherm is voorzien van een hoogwaardige full colour print met een mooie matte finish . Wij leveren er gratis dubbelzijdige, zelfklevende 3M pads bij. Deze zijn geschikt voor bijna alle oppervlakken. Op die manier hoef je niet te boren of tegels te zetten! De Muurbeschermer is tevens zeer gemakkelijk schoon te maken. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing, deze download je hier en zit ook bij je bestelling.