Winter in de keuken

29-11-2022 | Algemeen

De winter komt eraan! ‘s Ochtends ligt er weer rijp op de takken, we zijn vaker binnenshuis, koken winterse maaltijden en bereiden ons voor op de december feestdagen. Een mooie gelegenheid om ook in de keuken te zorgen voor een warme, knusse sfeer. 

Zo kan de donkerste maand van het jaar toch heel gezellig worden. Als je ervoor kiest om ook de keuken in een winterse sfeer te brengen, laat je Inductie Beschermer daar dan een mooie rol in spelen. In onze collectie hebben wij talloze afbeeldingen die passen bij deze tijd van het jaar. 

Winterse taferelen op de Inductie Beschermer

Voor de kerst fanaten mag een Inductie Beschermer met een mooie afbeelding uit onze feestdagencollectie natuurlijk niet ontbreken. En hoewel we ieder jaar stiekem weer hopen op een witte kerst is die kans vrij klein. Bij gebrek aan een winters tafereel uit je raam kun je dat gewoon aan je Inductie Beschermer overlaten met een mooie prent uit onze wit– of natuurcollectie. Of kies voor een mooie winterse herinnering, van een familievakantie in de sneeuw of een dagje schaatsen in de natuur. Je kunt het zo winters niet bedenken of je kunt het laten afbeelden op je nieuwe Inductie Beschermer. 

Functionele en mooie keukenaccessoires

Daarnaast heb je de mogelijkheid om via Inductie Beschermer.nl allerlei leuke passende keukenaccessoires aan te schaffen. Functioneel en mooi. Denk eens aan een muurbeschermer met een fraai afbeelding of tekst erop. Bijpassende onderzetters in een winterse tint zoals de onderzetters in smaragd groen zijn eveneens makkelijk online te bestellen. 

Stuur een mooie kerstboodschap aan je dierbaren

In het staartje van het jaar besteden we het liefst zoveel mogelijk tijd aan onze familie en vrienden. Het is dan ook hét moment om aan al je geliefden een mooie kerstboodschap te sturen. Dat kun je natuurlijk online doen of in een appje, maar er gaat toch niets boven een traditionele kerstkaart waar je met de hand een persoonlijke boodschap op schrijft. 

Over de auteur: Dietrix

Dietrix is de eigenaresse en uitvindster van de originele Inductie Beschermer. Sinds 6 jaar runt zij dit bedrijf en weet inmiddels alles van inductie koken, kookplaten en producten voor je keuken! Doordat ze ook veel ervaring heeft ook in de ontwerp en design wereld – communicatie specialist en grafisch designer van origine – weet ze altijd op creatieve manier weer nieuwe producten te maken en in de markt te zetten. Haar doel: elke keuken stylen en iedere kookplaat beschermen!

Lees hier alle blogs van Dietrix