Voorjaarsaccessoires voor de buitenkeuken

4-05-2022 | Algemeen

De temperatuur gaat omhoog, de vogels fluiten, de natuur ontwaakt. In de maand mei wil je niets liever dan naar buiten. Doen! En hoe heerlijk is het om je buitenkeuken weer in gebruik te nemen. Wij hebben alle mogelijke accessoires om er een fijne plek van te maken.

Hoe klein of groot je buitenkeuken ook maar is, het is een aanwinst in de tuin. Gewoonweg omdat je op deze manier vaker en langer buiten bent. Ten eerste fleur je de boel op met fantastisch mooie theedoeken. Theedoeken met de flair van het voorjaar. Zoals de set designtheedoeken in vrolijk rood en natuurlijk groen. Met dit soort kleurrijke keukenaccessoires krijgt de buitenkeuken direct een voorjaarsuitstraling.

Theedoeken à la campagne

Houd je van la douce France dan is het niet alleen leuk om een landelijke tuinset buiten te hebben staan met een uitstraling à la campagne, maar hier ook de nodige Frans-getinte accessoires aan toe te voegen zoals onze theedoek Provence en theedoek Pains de France. Twee stijlvolle katoenen theedoeken met afbeeldingen erop die je doen denken aan zo’n heerlijke vakantie op het Franse platteland. 

Bijvoorbeeld die met afbeeldingen van verschillende Franse broden. Een gewoon Hollands bammetje is altijd lekker, maar juist een dikke plak van een Boule de Campagne of zo’n sneetje knapperig Frans stokbrood doen het goed in de voorjaarstuin. Die laatste broden, en nog veel meer, zijn zichtbaar op een van deze designtheedoeken. Voor de broodnodige zonnige inspiratie.

Houten accessoires met landelijke uitstraling

Wil je het buiten nog fraaier aankleden en die typische landelijke sfeer creëren, kies dan voor houten accessoires zoals de snijplank in de vorm van een boterham. Geef deze snijplank een vaste plaats in de buitenkeuken, zo maak je geen krassen op je aanrecht en snijd je gemakkelijk die heerlijke broden aan. Voeg ook onze bamboe pot met spatels toe. Spatels die je gebruikt bij het bakken van pannenkoeken, maar ook bij het maken van welk Frans gerecht dan ook. 

Geef op deze manier je buitenkeuken een Frans tintje en creëer die typische sfeer van het platteland. Als het voorjaar lonkt, zelfs als het nog een beetje fris is, ben je er dan helemaal klaar voor om buiten te zijn. Desnoods met een haardvuur erbij. Laat maar komen, dat voorjaar.   

Over de auteur: Dietrix

Dietrix is de eigenaresse en uitvindster van de originele Inductie Beschermer. Sinds 6 jaar runt zij dit bedrijf en weet inmiddels alles van inductie koken, kookplaten en producten voor je keuken! Doordat ze ook veel ervaring heeft ook in de ontwerp en design wereld – communicatie specialist en grafisch designer van origine – weet ze altijd op creatieve manier weer nieuwe producten te maken en in de markt te zetten. Haar doel: elke keuken stylen en iedere kookplaat beschermen!

Lees hier alle blogs van Dietrix