Spetters en spatten; bescherm je muur met een muurbeschermer

1-12-2021 | Algemeen

Hoewel er tegenwoordig veel meer opties zijn als het gaat om tegels in de keuken dan de saaie witte tegel van vroeger, bijvoorbeeld mooie kleuren, mozaïek of vrolijke Portugese tegeltjes, kiezen veel mensen toch voor een strakke (witte) muur, zonder tegels. uk best essays.org In een moderne keuken ziet dat er natuurlijk heel mooi en trendy uit, maar iedereen weet dat koken vaak niet lukt

zonder spetters en spatten. Daarom is het verstandig om je muur te beschermen tegen vlekken en viezigheid. Dat doe je eenvoudig met een muurbeschermer.

Hou de achterwand van je keuken schoon

Ondanks dat je bij het verven van de achterwand van de keuken kunt kiezen voor afwasbare verf met een goede schrobklasse, is de ervaring dat de spierwitte verf na verloop van tijd toch kan gaan verkleuren van alle vetspetters, tomatensoep spatten en enthousiast pruttelende satésaus. Een muurbeschermer houdt je muur schoon, en is makkelijk te reinigen. Bovendien kun je, net als bij de inductiebeschermer, kiezen uit een van de prachtige prints uit onze collectie of voor een gepersonaliseerde muurbeschermer, met een eigen foto of print.

Creëer de sfeer die jij wilt

De keuken is vaak de plek waar je als gezin het meeste samenkomt. Natuurlijk om de maaltijden te delen, maar de keukentafel nodigt ook uit voor gezellige essays services reviews.com spelletjes, lange gesprekken met thee en koekjes en eindeloos borrelen met vrienden. Sfeer in de keuken is daarom ook heel erg belangrijk. Met de inrichting van je keuken kun jij bepalen welke sfeer je neer wilt zetten. Het design van je muurbeschermer kan daar aan bijdragen. Creëer bijvoorbeeld een warme sfeer met een print uit de koffie & chocola collectie of de populaire lepels & kruiden collectie. Hou je meer van abstract dan is de hexagon & mozaïek collectie wellicht een goede optie, of de kunstzinnige Bonny Art collectie. Ook kun je natuurlijk kiezen voor een foto uit je eigen collectie, om je keuken nog persoonlijker en unieker te maken.

Eenvoudig te bevestigen

Het hele doel van de muurbeschermer is natuurlijk dat hij je muren beschermt. Je wilt dan natuurlijk geen gaten in je smetteloze muur boren om het spatscherm op te hangen. Dat is gelukkig ook helemaal niet nodig, want je kunt de muurbeschermer voor je keuken gewoon bevestigen met de dubbelzijdige zelfklevende pads die je er gratis bij krijgt.

Makkelijk schoon te maken

Heb je uitbundig staan koken en is de keuken een puinhoop? Vergeet keihard boenen en schrobben. De muurbeschermer maak je namelijk heel makkelijk schoon met een schone doek of keukenpapier en een klein beetje afwasmiddel om te ontvetten. Gebruik je liever schoonmaakmiddel? Dat kan ook, mits het niet een te agressief schoonmaakmiddel is. Kijk voor schoonmaakmiddel en doekjes ook eens in ons assortiment schoonmaaksets.

Over de auteur: Dietrix

Dietrix is de eigenaresse en uitvindster van de originele Inductie Beschermer. Sinds 6 jaar runt zij dit bedrijf en weet inmiddels alles van inductie koken, kookplaten en producten voor je keuken! Doordat ze ook veel ervaring heeft ook in de ontwerp en design wereld – communicatie specialist en grafisch designer van origine – weet ze altijd op creatieve manier weer nieuwe producten te maken en in de markt te zetten. Haar doel: elke keuken stylen en iedere kookplaat beschermen!

Lees hier alle blogs van Dietrix