Met Pasen pak je uit!

13-04-2022 | Algemeen

Een brunch mag met Pasen niet ontbreken. Ga voor heerlijke broodjes, de beste koffie, zoete jam en sapjes en dek de tafel op z’n mooist. Hier volgt flink wat inspiratie!

Het voorjaar lonkt en dat wil je vieren. Pasen is het uitgelezen moment aandacht te besteden aan nieuwe leven in de breedste zin van het woord. Dat begint vroeg in de ochtend met een fietstocht of een wandeling door nat gras waar de dauw nog opstaat en deze frisse start wordt afgerond met een lekkere paasbrunch.

Dat betekent dat er niet alleen wordt uitgepakt met veel smakelijke producten op tafel zoals extra lekkere jam, vers gekookte eitjes en een sapje, maar dat ook de tafel er uitnodigend uitziet. Je pakt je beste servies en de leukste keukenaccessoires erbij om even flink uit te pakken.

Warme broodjes op een bamboe plank

Zo serveer je de warme broodjes op de snijplank in boterhamvorm. Deze is gemaakt van bamboe en is daarmee een gezellig ogend keukenaccessoire. Bovendien voorkomt het kruimels op tafel. En die warme broodjes pak je natuurlijk niet uit de oven zonder gebruik te maken van die te gekke ovenhandschoen en pannenlap met daarop een kat afgebeeld. Met een handig lusje hang je ze zo naast de inductiekookplaat.

Favoriete koffie voor iedereen

Wat we hier nog niet hebben genoemd is koffie. Geen paasbrunch kan zonder en je kiest natuurlijk voor je favoriet. Maak je gebruik van cupjes dan is het geweldig leuk als ieder zijn eigen smaak kan kiezen. Daarvoor is de koffiecupshouder heel geschikt. Vul deze van tevoren met verschillende koffiesmaakjes en koffiesterkten en iedereen kan zich tegoed doen aan zijn eigen favoriet. Een mooiere afsluiting van een paasbrunch is er niet.

Juweeltje op de paastafel

En als we het dan toch over koffie hebben (thee mag ook). Voor wie deze met een wolkje melk of een schepje suiker drinkt, is daar een bijzondere melk & suikerset. De kannetjes vormen samen een juweeltje op de paastafel. Beide potjes zijn gemaakt van porselein en uitgevoerd in een organische vorm. Het ziet er prachtig uit en de kleur is mooi aards. Zo wordt Pasen echt een feestje.

Over de auteur: Dietrix

Dietrix is de eigenaresse en uitvindster van de originele Inductie Beschermer. Sinds 6 jaar runt zij dit bedrijf en weet inmiddels alles van inductie koken, kookplaten en producten voor je keuken! Doordat ze ook veel ervaring heeft ook in de ontwerp en design wereld – communicatie specialist en grafisch designer van origine – weet ze altijd op creatieve manier weer nieuwe producten te maken en in de markt te zetten. Haar doel: elke keuken stylen en iedere kookplaat beschermen!

Lees hier alle blogs van Dietrix