Inspirerende uitspraken voor op de inductiebeschermer

15-07-2021 | Algemeen

De keuken is niet louter een ruimte waar wordt gekookt. De ruimte is multifunctioneel geworden en er wordt meer en meer aandacht aan de inrichting ervan besteed. Of je nu een woonkeuken hebt of niet, jouw keuken mag er zijn. Immers, dit is de plek waar je het volgende doet: ‘kijk met je ogen, ruik met je neus, proef met je tong, geniet met je hart’. Deze uitspraak zou je zomaar op een inductiebeschermer kunnen laten printen. 

De keuken is misschien wel de plaats in een woning waar de meeste activiteiten plaatsvinden. Dagelijks wordt er gekookt en gegeten, er worden aan de keukentafel spelletjes gespeeld en huiswerk gemaakt en steeds vaker wordt er ook aan gewerkt. Kortom; in de keuken is het een levendige boel en het biedt veelal een afspiegeling van het gemiddelde gezinsleven. 

Het is de reden waarom we de keuken niet alleen functioneel, maar vooral ook gezellig willen inrichten en ons omringen met comfort zoals een goed koffiezetapparaat, een grote oven, een afwasmachine en een inductiekookplaat omdat die laatste zoveel veiliger en zuiniger is dan het koken op gas, én makkelijk is schoon te maken.

Van vakantiekiek tot oneliner

Om de keuken mooi fris en strak te houden, kiezen mensen steeds vaker voor een inductiebeschermer over die kookplaat heen zodat deze ook als er niet gekookt wordt, mooi schoon blijft. Het leuke is dat er, naast standaard afbeeldingen, iedere afbeelding op kan worden geprint die je wenst. Een foto van de kinderen of een vakantiekiekje, het favoriete gerecht of een foto van het huisdier. Ook uitspraken, oneliners en gedichten kunnen op de inductiebeschermer worden geprint. Hier een flinke dosis inspiratie voor wie even geen uitspraak paraat heeft. 

-Uitspraken over eten

Een bekende uitspraak is: wat met liefde is bereid, leidt altijd tot gezelligheid. En wat te denken van: all you need is love… and a bottle of wine. Of: life is short, eat dessert first. En om nog even bij het eten te blijven: cooking with love provides food for the soul. 

-Oneliners met humor

Humor speelt een grote rol in oneliners over de keuken. Wat te denken van: If you want breakfast in bed, sleep in the kitchen. Of een Loesje: sla niet, prei wel. En: Oh, crêpe. 

-Chocolade uitspraken

Chocolade blijft trouwens een hit in de keuken als het om de uitspraken gaat. Wat te denken van: Als het moest zou ik chocola kunnen opgeven, maar ik geef niet zo snel op! Of wat te denken van: The secret ingrediënt is always chocolate. 

-Positieve uitspraken

Vind je algemene oneliners leuker dan de spreuken die louter over eten of de keuken gaan, dan kun je hier je hart aan ophalen en positieve inspiratie uit putten: 

  • Alles wat je aandacht geeft groeit
  • Met de zon in je hart regent het nooit de hele dag
  • Koester gisteren, droom over morgen, maar leef vandaag
  • Trek iets positiefs aan, dat past altijd
  • In elke dag zit een klein feestje
  • Wat je in je hart bewaart, raak je nooit meer kwijt
  • Doe iets geks, denk iets moois, zeg iets liefs, dan heeft elke dag iets positiefs
  • Als het is wat het is, dan is dat wat het is. 

Inspirerende inductiebeschermer

Ga voor positiviteit in je keuken en kies een spreuk om op je inductiebeschermer te laten printen of kies een eigen oneliner. Een uitspraak die altijd in de familie rondgaat en die bij iedereen een glimlach om de mond tevoorschijn tovert. Zo wordt jouw inductiebeschermer multifunctioneel. Het beschermt en inspireert. Hoe leuk is dat! 

Over de auteur: Dietrix

Dietrix is de eigenaresse en uitvindster van de originele Inductie Beschermer. Sinds 6 jaar runt zij dit bedrijf en weet inmiddels alles van inductie koken, kookplaten en producten voor je keuken! Doordat ze ook veel ervaring heeft ook in de ontwerp en design wereld – communicatie specialist en grafisch designer van origine – weet ze altijd op creatieve manier weer nieuwe producten te maken en in de markt te zetten. Haar doel: elke keuken stylen en iedere kookplaat beschermen!

Lees hier alle blogs van Dietrix