Hoe je een strakke keuken ook strak houdt

23-06-2021 | Algemeen

Opgeruimd staat netjes. Zeker in een keuken waar flink geleefd wordt. Om het werkblad inclusief inductiekookplaat netjes en schoon te houden is de Inductie Beschermer een uitkomst, met daarop een mooie afbeelding geprint. Voor welke print kies jij? 

De keuken is misschien wel de ruimte waar zich de meeste activiteiten voordoen. Er wordt niet alleen gekookt en gegeten, maar ook huiswerk gemaakt, misschien zelfs wel gewerkt en natuurlijk met vrienden geborreld. De keuken is een centrale plek in ons huis. 

Afhankelijk van ieders smaak wordt die keuken modern aangekleed, in countrystyle ingericht of minimalistisch gehouden. Voor welke stijl ook maar gekozen wordt, steeds meer mensen kiezen voor inductiekoken omdat dat een duurzame manier van koken is en een strakke kookplaat oplevert die in iedere keukenstijl past. 

Of je de rest van de keuken nu rustig houdt of gaat voor een meer frivole Bohemian laissez-faire aankleding, met zo’n inductiekookplaat ziet het werkblad en fornuis er altijd mooi strak uit. Bovendien is zo’n plaat makkelijk schoon te houden en geeft het een keuken een opgeruimde uitstraling. 

Inductie Beschermer met daarop het meisje van Vermeer

Om al deze voordelen in stand te houden, is het beschermen van deze inductieplaat tegen vuil en stof een must. Zoiets doe je niet door er een doek overheen te leggen, maar met een professioneel vormgegeven Inductie Beschermer met een passende print. Op die manier kun je de kookplaat overdag een look geven die past bij de stijl van de keuken. Houd je van een klassieke inrichting dan kies je mogelijk voor een klassieke afbeelding zoals een print van het meisje met de parel van een schilderij van Vermeer. Het is ook mogelijk er een modern kunstwerk op af te laten beelden of iets wat past bij je kookkunsten zoals fraai bestek, een aantal pollepels op een rij of een foto van mooie kleurrijke groente. Of wat te denken van een landschap of bloemen? 

Zit jouw favoriete afbeelding daar niet bij dan kun je ook een eigen afbeelding of tekst op de Inductie Beschermer laten printen. Wel zo persoonlijk en passend bij jouw keuken. Denk aan een levensmotto in woorden, een foto van de kinderen of je huisdier. Wat te denken van een vakantiefoto of een foto van jouw favoriete stad of dorp. Zo wordt jouw keuken nog meer ‘eigen’ en bescherm je je inductiekookplaat in stijl. Jouw stijl. 

Jouw keuken verdient een mooie aankleding

Er zijn enorm veel mogelijkheden om de Inductie Beschermer een stijlvol uiterlijk te geven en daarmee je keuken nog gezelliger en eleganter in te richten. Met een mooie print of eigen afbeelding is jouw inductiekookplaat goed beschermd tegen invloeden van buitenaf op een plek waar over het algemeen intensief geleefd wordt. Ook jouw keuken verdient een mooie aankleding en daar draagt de professioneel vormgegeven inductiekookplaat-beschermer aan bij.

Over de auteur: Dietrix

Dietrix is de eigenaresse en uitvindster van de originele Inductie Beschermer. Sinds 6 jaar runt zij dit bedrijf en weet inmiddels alles van inductie koken, kookplaten en producten voor je keuken! Doordat ze ook veel ervaring heeft ook in de ontwerp en design wereld – communicatie specialist en grafisch designer van origine – weet ze altijd op creatieve manier weer nieuwe producten te maken en in de markt te zetten. Haar doel: elke keuken stylen en iedere kookplaat beschermen!

Lees hier alle blogs van Dietrix