Deze trendkleuren wil je in de keuken

23-09-2022 | Algemeen

Een nieuwe keuken kopen is natuurlijkĀ  leuk, maar tegelijkertijd ook best een opgave. Vooral als je er niet zo goed in bent om keuzes te maken, is het een hele uitdaging. Want er komen nogal wat mogelijkheden voorbij als je gaat shoppen voor de belangrijkste ruimte in je huis. Alleen al wat kleur betreft heb je duizenden opties bij het plannen van een keukenrenovatie. Om je een beetje op weg te helpen in deze blog aandacht voor de hipste keukenkleuren, en natuurlijk de beste inductiebeschermer bij die kleuren.

Altijd stijlvol met een zwarte of witte keuken. 

Een trendkleur die waarschijnlijk nooit zal verdwijnen uit de top vijf is wit. Een witte keuken straalt rust uit en is vooral een goede keuze wanneer er weinig natuurlijk licht in de keuken is. Een ander voordeel van een witte keuken is dat wit bij werkelijk elke interieurstijl past. Of het nou landelijk of strak en modern is, wit kan altijd. Voor zwart geldt dat in mindere mate, maar kun je goed uit de voeten wanneer je voor chique, strak, modern en industrieel wilt gaan. Zwart wordt ook wel het nieuwe wit genoemd in de keukenwereld, want zwart is ontzettend populair. Inductiebeschermer.nl heeft een uitgebreide collectie zwarte inductiebeschermers die perfect in de zwarte (of witte) keuken passen. 

Natuurlijk! Een groene keuken

De keuken is tegenwoordig een plek waar steeds meer kleur te zien valt. Zo is de groene keuken momenteel helemaal hot. Van donkergroen tot licht, van olijf tot mint, en van pastel tot knallend. Maar groen is natuurlijk niet doorsnee, en daarmee heb je wel een echte eyecatcher te pakken. Groen laat zich ook makkelijk combineren met veel verschillende kleuren, waaronder zwart, wit en aardetinten. Groen geeft bovendien een mooie rustige en natuurlijke look. Daardoor past onze botanische collectie inductiebeschermers uitstekend in de groene keuken. 

Het rode hart van je woning

Wil je echt iets bijzonders maken van je keuken en hou je van uitgesproken kleuren? Dan is de rode keuken misschien wel iets voor jou. De keuken is in veel woningen het hart van het huis, het bruisende middelpunt. Met een rode keuken creĆ«er je direct een warme sfeer die past bij de ruimte. En of je nu voor een romantisch rode landelijke keuken gaat of juist van strak glimmend en modern houdt, rood past erbij. Zoā€™n opvallende keuken vraagt natuurlijk ook om een opvallende inductiebeschermer, zoals die uit de Faces of Bonny Art collectie.

Benieuwd of er een inductiebeschermer in de collectie zit die bij de kleur van jouw keuken past?  

Over de auteur: Dietrix

Dietrix is de eigenaresse en uitvindster van de originele Inductie Beschermer. Sinds 6 jaar runt zij dit bedrijf en weet inmiddels alles van inductie koken, kookplaten en producten voor je keuken!Ā Doordat ze ook veelĀ ervaring heeft ook in de ontwerp en design wereld – communicatieĀ specialist en grafisch designer van origine – weet ze altijd op creatieve manier weer nieuwe producten te maken en in de markt te zetten. Haar doel: elke keuken stylen en iedere kookplaat beschermen!

Lees hier alle blogs van Dietrix