Beelden zeggen meer dan woorden!

9-09-2020 | Algemeen

Drie jaar geleden ontstond het idee voor de Inductie Beschermer. In de nieuwe eigen keuken van Dietrix waar een inductiekookplaat ligt. De eigenaresse en uitvindster van dit product, ontdekte een eerste kras op de kookplaat en legde hier een theedoek overheen om de plaat te beschermen. Maar hier moest toch een betere oplossing voor komen!?

Oprolbaar en in elke print te verkrijgen

Na onderzoek bleek dat er geen handige bescherming bestond voor een inductiekookplaat. En na vele tests, materiaal opties bekijken en onderzoeken ontstond de Inductie Beschermer van Dietrix┬«. Een soepel en makkelijk op te rollen materiaal, dat ook nog te bedrukken is in ├ęlke print of eigen foto!

De website ging juli 2018 live. En al snel bleek dat Dietrix niet de enige was die dit een super fijne oplossing vond. Inmiddels ligt de Inductie Beschermer van Dietrix┬« in vele keukens en keukenzaken in Nederland, maar ook in Belgi├ź zijn ze dol op dit product. De Engelstalige website is bijna online, want ook vele verzoeken en bestellingen uit andere landen komen inmiddels binnen.

Hoe werkt het nou precies…

Hier hebben we een filmpje voor gemaakt!

Want beelden zeggen meer dan woorden, toch?

We leggen je hierin graag verder uit hoe de Inductie Beschermer werkt. Hoe het materiaal eruit ziet en dat het een makkelijk product is om schoon te maken. Je rolt hem gemakkelijk op hij ligt erna weer recht op je kookplaat.

Heb jij na het zien van dit filmpje ook interesse in d├ę bescherming voor je kookplaat? Neem een kijkje in de vele soorten collecties en kies je print. Hij is in elke afmeting verkrijgbaar! Vul simpelweg je afmeting in (B x H in cm) en ervaar het gemak van de Inductie Beschermer van Dietrix┬«.

Over de auteur: Dietrix

Dietrix is de eigenaresse en uitvindster van de originele Inductie Beschermer. Sinds 6 jaar runt zij dit bedrijf en weet inmiddels alles van inductie koken, kookplaten en producten voor je keuken!┬áDoordat ze ook veel┬áervaring heeft ook in de ontwerp en design wereld – communicatie┬áspecialist en grafisch designer van origine – weet ze altijd op creatieve manier weer nieuwe producten te maken en in de markt te zetten. Haar doel: elke keuken stylen en iedere kookplaat beschermen!

Lees hier alle blogs van Dietrix