Zomer in de keuken

20-07-2022 | Algemeen

De keukendeur kan open, de stoelen kunnen naar buiten en de ijsjes liggen in de vriezer. Het is zomer. Tijd om de keuken een upgrade te geven in frisse zomerkleuren. Hier een portie inspiratie!

Kijk eens goed rond in je keuken. Nog een beetje donker en somber? Dan wordt het tijd om het licht erin te brengen en de zomer binnen te halen. Hoe je dat doet? Door voor frisse kleuren te kiezen en keukenaccessoires in natuurlijke materialen.

Als keukenfans laten wij ons door de zomer inspireren om de leukste keukenaccessoires voor jou te selecteren, maar je ook te attenderen op duurzaamheid en functionaliteit. Jij kookt toch ook al op een inductiekookplaat?

Dat biedt jou de gelegenheid om daar een inductiebeschermer op te leggen, deze maanden natuurlijk eentje in een zomers tintje. Kies voor een inductiebeschermer met een print in frisse kleuren, een zomerse foto of een lichte grafische afbeelding. Een bijpassende muurbeschermer maakt het plaatje compleet.

De Provence op je theedoek

Ken je onze fraaie theedoeken al? Deze kunnen jouw keuken een echte zonnige uitstraling geven, zeker als je kiest voor bijvoorbeeld een theedoek met daarop een afbeelding van zoā€™n typisch Frans dorpje in de Provence. Je voelt als vanzelf de warmte van de Franse zon en ruikt de lavendel. Met een handdoek erbij in oudroze heb je meteen die zomerse sfeer te pakken.

Keukenmat in zomerse kleuren

Als je echt even los wilt, ga dan ook voor het vloerkleed in bijpassende kleuren. Hiermee geef je je keuken een echte zomerse uitstraling en het voelt nog lekker aan je voeten ook. In deze tijd van het jaar loop je immers graag op je blote voeten. Ook in de keuken. Het is een kleurrijke keukenmat die je op alle mogelijke plekken neer kunt leggen. Bij de keukendeur, voor het aanrecht of waar je maar wilt. Een echte eyecatcher!

Combineer kleurrijke keukenaccessoires

En het houdt nog niet op, want in diezelfde stijl is er een multico theedoek. Uiteraard van honderd procent katoen en uitgerust met een handige lus. Die wil je toch! Deze matcht bij al die eerdere genoemde keukenaccessoires. Daar hoef je dan ook niet over na te denken. Je combineert het tot een geheel en het siert meteen je keuken.

Kies voor natuurlijke materialen

We zeiden het al, kies voor natuurlijke materialen. Dat haalt de natuur naar binnen en daar is de zomer heel geschikt voor. Denk aan bamboe accessoires zoals potten en planken. Wij bieden je alle mogelijke keukenaccessoires in frisse kleuren en gemaakt van bamboe gecombineerd met keramiek. Een lust voor het oog en een knipoog naar de zomer.Ā 

Over de auteur: Dietrix

Dietrix is de eigenaresse en uitvindster van de originele Inductie Beschermer. Sinds 6 jaar runt zij dit bedrijf en weet inmiddels alles van inductie koken, kookplaten en producten voor je keuken!Ā Doordat ze ook veelĀ ervaring heeft ook in de ontwerp en design wereld – communicatieĀ specialist en grafisch designer van origine – weet ze altijd op creatieve manier weer nieuwe producten te maken en in de markt te zetten. Haar doel: elke keuken stylen en iedere kookplaat beschermen!

Lees hier alle blogs van Dietrix