Voorjaar in de keuken met een vrolijke Inductie Beschermer

14-03-2023 | Algemeen

Je merkt het al aan de bloemetjes die weer dapper naar boven komen, de vogeltjes die ’s ochtends steeds eerder aan hun lied beginnen en de dagen die steeds lichter zijn; de lente staat weer voor de deur! Veel mensen kunnen dan ook niet wachten om het voorjaar ook in huis te halen. Dat doe je door frisse bloemen of een gezellig bakje met bloembollen op de keukentafel te zetten. Én door te kiezen voor een Inductie Beschermer met een voorjaarsthema!

Bescherm je inductiekookplaat met flowerpower!

Een verse bos bloemen of bloembolletjes zijn natuurlijk heerlijk om dat lentegevoel op te roepen, maar het nadeel is wel dat ze op een gegeven moment weer uitgebloeid zijn. Een manier om het voorjaar permanent in je keuken te halen, is door te kiezen voor een bijpassende Inductie Beschermer. Daar hebben wij natuurlijk de meest prachtige collecties en prints voor. Of je nou een hypermoderne keuken hebt met een minimalistische inrichting of een oude keuken met zo’n fijne landelijke look; bij Inductie Beschermer vind je altijd een print die perfect in jouw keuken past. En kun je onverhoopt toch niet vinden wat je zoekt? Dan kun je ook altijd nog een eigen ontwerp maken voor een unieke, eigen design Inductie Beschermer. Maar intussen raden wij de volgende collecties aan voor instant voorjaar in de keuken.

De Bloemenpracht collectie

Zo heb je bloemen nog nooit bekeken. In de Bloemenpracht collectie staat één bloemensoort in het zonnetje. Nou, niet letterlijk in het zonnetje. Want eigenlijk zie je ze op een mooie zwarte achtergrond, waardoor ze er nog meer uit knallen in al hun bloemenpracht. Kies voor een romantische roos, een zonnige zonnebloem, een elegante lelie of een vrolijk madeliefje. Dankzij de zwarte achtergrond staat deze collectie prachtig in een moderne keuken met een donker keukenblad. Hartstikke chique! En natuurlijk kies jij voor je favoriete bloem (of nog beter, doe jij je geliefde zijn of haar favoriete bloem cadeau) zodat deze voor altijd, of althans voor zolang het voorjaar is of jij er naar wilt kijken, bloeit in jouw keuken.

Bloemen en planten collectie

Wat je niet kunt vinden in de Bloemenpracht collectie, vind je ongetwijfeld in de Bloemen en Planten collectie. Van de tulp tot de gerbera, de paardenbloem of magnolia. Wil je juist geen enkele bloem, maar juist een mooi boeket, op een prachtige foto of juist een bloemig stilleven? Waan je in een wilde bloemenveld waar het zonnetje op je bol schijnt terwijl je eigenlijk gewoon in je keuken je boterhammen staat te smeren voor weer een nieuwe werkdag. Als je daar niet vrolijk je dag mee begint!

Botanical Collectie

Een prachtige illustratie van een bloem of boeket kan nog veel mooier zijn dan een foto van het origineel. Het heeft gewoon iets, zo’n kunstwerk. Niet zo gek dat veel schilders zich laten inspireren door botanische taferelen en bossen bloemen. De Inductie Beschermer met een print uit de Botanical Collectie staat prachtig in je keuken en past perfect in de romantische of landelijke keuken. Kies uit een lichte print als je keuken ook licht is en een donkere bij een donkerkleurige keuken. Helemaal leuk; met de matchende onderzetters en ansichtkaarten maak je het voorjaarsgevoel in je keuken helemaal compleet.   

Flower Bomb Collectie

Er zijn natuurlijk altijd mensen die van extreem houden. Extreme kleuren, over de top veel bloemen of net een beetje anders dan anders. Voor die kleurrijke mensen is de Flower Bomb Collectie. Een collectie waar uiteraard bloemen centraal staan, en waar de kleur werkelijk vanaf spat. Deze prints doen het erg goed in een witte of crème kleurige keuken, maar heb jij roze accenten in je keuken, dan is deze collectie echt, tja, the bomb! 

Over de auteur: Dietrix

Dietrix is de eigenaresse en uitvindster van de originele Inductie Beschermer. Sinds 6 jaar runt zij dit bedrijf en weet inmiddels alles van inductie koken, kookplaten en producten voor je keuken! Doordat ze ook veel ervaring heeft ook in de ontwerp en design wereld – communicatie specialist en grafisch designer van origine – weet ze altijd op creatieve manier weer nieuwe producten te maken en in de markt te zetten. Haar doel: elke keuken stylen en iedere kookplaat beschermen!

Lees hier alle blogs van Dietrix