Style je keuken!

15-03-2021 | Algemeen

De keuken is tegenwoordig een onderdeel van de woonkamer. De open keuken kwam een aantal jaren in en deze trend zie je alsmaar groeien. In de keuken vind je vaak materialen en kleuren die terugkomen in de rest van de woning. Je kunt nu met de komst van de Inductie Beschermer van Dietrix® je woonkeuken nog meer kleur en styling geven! En je beschermt ook nog eens je kookplaat tegen krassen en vuil.

De Inductie Beschermer kun je laten bedrukken in allerlei designs en prints. Geef zo je keuken net even dat extra’s. En wil je het helemaal ‘eigen’ maken? Kies dan voor een eigen foto of tekst! Een blijvende herinnering aan de zomervakantie hangt dan niet aan de muur, maar ligt gewoon in je keuken op de inductie kookplaat. Of wil je een bijzondere natuurfoto? Leg deze dan in je keuken. Of wil je de betonlook van je aanrecht terug laten komen? Kies dan voor de betonprint uit onze Beton, Graniet & Steen-collectie. 

Tegenwoordig zijn de zogeheten Flatlays ook erg in trek. Dit zijn foto’s van boven genomen met vaak mooie producten, ingrediënten of andere keukenitems erop. Wij hebben ook een aantal mooie varianten voor je. 

Veruit het meest favoriet is de print Zwart. Omdat je de kookplaat wel beschermt, maar het zwarte vlak zichtbaar blijft. Net even een detail erop?

Wat je ook kiest, je geeft je keuken met de kookplaatbeschermer een bijzondere look!