Origineel cadeau voor kerst of Sinterklaas; een gepersonaliseerde inductiebeschermer

17-11-2021 | Algemeen

Nog een paar weken en dan begint december, de feestmaand van het jaar, met op vijf december de verjaardag van de goede Sint, de kerstdagen en als feestelijke afsluiter van het jaar, Oud en Nieuw. December is niet alleen een hele gezellige maand waarin je de donkere dagen oplicht met gezellige kaarsjes en een kerstboom, maar ook een waarin we meer cadeautjes voor elkaar kopen dan in enige andere maand in het jaar. En dat kan soms best wel een beetje lastig zijn. Want wat moet je nu weer kopen om jouw geliefden te verrassen? Wat dacht je van een unieke inductiebeschermer?

Origineel kerstcadeautje voor de keukenprinsen en keukenprinsessen

Als je op zoek bent naar een bijzonder cadeautje voor de echte kook-gek dan hoef je niet verder te zoeken! Dit jaar niet weer een kookboek of ovenwanten! Verras jouw lievelings-chef met onze inductiebeschermer.

De leren inductiebeschermer straalt luxe uit

Houdt de hobby-chef waarvoor jij moet shoppen van een strakke en vooral schone keuken? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een luxueuze leren inductiebeschermer. Deze inductiebeschermers van echt Italiaans leer geven elke keuken direct een chique uitstraling, of je nou kiest voor de neutrale leren inductiebeschermer of eentje met een luxe krokodillen- of slangenprintje. En natuurlijk beschermen ze de kookplaat tegen krassen en vuil. Met keuze uit zes verschillende kleuren zit er altijd eentje bij die perfect bij jullie keuken past. Maar misschien ga je liever voor een cadeautje met een personal touch?

Ontwerp je eigen inductiebeschermer

Kun je in onze uitgebreide collectie toch niet helemaal vinden wat je zoekt? Dan ontwerp je gewoon je eigen inductiebeschermer! Is er een foto die een bijzondere betekenis heeft, of ga je terug in de tijd met een schattige kinderfoto? Kies je voor een schitterende landschapsfoto van een van jullie vakanties? Of misschien nog beter, maak een speciale foto voor een unieke inductiebeschermer! De zelfontworpen inductiebeschermer is een origineel cadeau voor je ouders, grootouders, je partner of een ander familielid.

Humor in de keuken

Het hoeft natuurlijk allemaal niet zo serieus te zijn in de keuken, en de feestdagen zijn altijd het uitgelezen moment om een cadeau met een lach te geven. Je kunt er daarom ook voor kiezen om een humoristische foto van de chef of cheffin zelf op de inductiebeschermer te zetten. Je hebt bovendien ook nog mogelijkheid om de foto van tekst te voorzien, om het cadeautje extra persoonlijk te maken. Maar misschien ben je niet zo van de foto’s maar meer van de woorden. In dat geval kun je er ook nog voor kiezen om een grappige quote, een mooie uitspraak of een goed gedicht op de inductiebeschermer te plaatsen. Daarbij kun je natuurlijk kiezen voor het standaard ‘live, love, laugh’, maar het is leuker als de uitspraak echt past bij de keuken én bij de kok. Wat dacht je bijvoorbeeld van ‘an apron is a cape on backwards’, voor de echte kookhelden, of ‘happiness is homemade’. Of print jullie lievelingsrecept in mooie sierlijke letters op de inductiebeschermer zodat je er nooit meer naar hoeft te zoeken.

Een praktisch en origineel cadeau

Je kunt jouw gepersonaliseerde inductiebeschermer zo uniek maken als je maar wilt. Je weet zo zeker dat jouw cadeautje uniek en onvergetelijk wordt. Maar daarnaast is de inductiebeschermer natuurlijk ook ontzettend praktisch. Met dit stijlvolle en handige cadeau bescherm je de kookplaat tegen krassen, vuil en kringen. Zo blijft hij zo lang mogelijk mooi en schoon. Maar door de kookplaat te bedekken met een mooie beschermer creëer je ook nog eens meer ruimte in je keuken, want je kunt er makkelijk even iets bovenop zetten.

Over de auteur: Dietrix

Dietrix is de eigenaresse en uitvindster van de originele Inductie Beschermer. Sinds 6 jaar runt zij dit bedrijf en weet inmiddels alles van inductie koken, kookplaten en producten voor je keuken! Doordat ze ook veel ervaring heeft ook in de ontwerp en design wereld – communicatie specialist en grafisch designer van origine – weet ze altijd op creatieve manier weer nieuwe producten te maken en in de markt te zetten. Haar doel: elke keuken stylen en iedere kookplaat beschermen!

Lees hier alle blogs van Dietrix