Leuke cadeaus voor keukenprins of keukenprinses en hobby chef

9-03-2022 | Algemeen

Ben je op zoek naar een cadeau voor iemand die in zijn vrije tijd het liefst in de keuken staat, maar wil je niet voor de zoveelste keer aankomen met een kookboek (ook al kun je daar nooit teveel van hebben)? Dat snappen wij heel goed! Want hoe leuk is om een keer met een origineel presentje te komen voor die enthousiast hobby kok? Geen zorgen, je hoeft niet verder te zoeken. Wij hebben precies wat je zoekt. Lees hieronder hoe jij je favoriete keukenprins of keukenprinses kunt verrassen met een culinair cadeau!

Een stijlvolle keuken en beschermde kookplaat

Een echte kookfanaat is het liefst in de keuken bezig. Maar wil zijn of haar werkplek wel mooi en schoon houden. Accessoires worden met liefde uitgezocht en de keuken wordt na het koken direct weer blinkend schoon gemaakt. Als er niet gekookt wordt willen ze hun keuken vaak zo fris en opgeruimd mogelijk houden. En daar ga jij bij helpen met dit originele cadeautje; de inductiebeschermer! Deze oprolbare beschermer kan op elke maat gemaakt worden en kun je bovendien voorzien van iedere gewenste print! Kies uit onze uitgebreide collectie een print die past bij de keuken of gebruik je creativiteit en lever een foto aan voor een unieke, eigen print. Voor een fanatieke koker is het fornuis het belangrijkste onderdeel van de keuken, en helemaal wanneer je een perfecte kookplaat hebt wil je deze natuurlijk schoon en krasvrij houden. Dit cadeautje zal dus zeker weten in de smaak vallen.

Geef vet en vuil geen kans

Heeft de keukenprins of prinses waar jij voor shopt geen inductiekookplaat dan kun je hem of haar evengoed verrassen met een geweldige toevoeging aan de keuken. Kies namelijk in dat geval niet voor de inductiebeschermer maar de muurbeschermer! Als er behalve het fornuis en aanrecht een plekje is in de keuken dat echt heel erg vies wordt, dan is het wel de muur of de tegels achter het fornuis. Als je een mooie nieuwe keuken hebt is dit natuurlijk helemaal niet wat je wilt. Door een stijlvolle muurbeschermer achter je fornuis aan te brengen voorkom je een vieze muur die je niet meer goed schoon kunt maken en geef je elke keuken die finishing touch die hij nodig had. Net als bij de inductiebeschermer kun je bij de muurbeschermer kiezen uit geweldige prints of een eigen gekozen afbeelding om hem te personaliseren. De muurbeschermer is uiteraard makkelijk schoon te maken na het koken, ongeacht hoeveel je geknoeid hebt.

Dat schort er nog aan!

Ok, misschien niet het meest originele cadeau op de wereld voor een culinaire hobbyist, maar wel als het een schort is zoals de schorten uit onze collecties. Deze schorten lijken in niets meer op de ouderwetse bloemetjesschorten die je misschien van je moeder of oma gewend was. Dit zijn stoere, sterke schorten die zowel mannen als vrouwen schoonhouden, of dat nu in de keuken is of achter de barbecue. Onze schorten zijn echt modieus maar wel met een knipoog door de grappige tekst voorop. Ook voor de kleinste chefs is er een schort in het assortiment!

Het zit ā€˜m in de details

Een gezellige en stijlvolle keuken maak je zelf door te kiezen voor de juiste accessoires. Daarbij kun je natuurlijk kiezen voor de standaard items die iedereen bij de Zweedse meubelgigant haalt, maar je maakt er juist iets bijzonders van als je voor unieke items kiest die echt sfeer ademen en die je niet in elke keuken terugziet. Denk aan bijzondere houten snijplanken of kunstzinnig linnen, maar ook een apart peper en zoutstel mag een prominent plekje krijgen in de keuken.

Over de auteur: Dietrix

Dietrix is de eigenaresse en uitvindster van de originele Inductie Beschermer. Sinds 6 jaar runt zij dit bedrijf en weet inmiddels alles van inductie koken, kookplaten en producten voor je keuken!Ā Doordat ze ook veelĀ ervaring heeft ook in de ontwerp en design wereld – communicatieĀ specialist en grafisch designer van origine – weet ze altijd op creatieve manier weer nieuwe producten te maken en in de markt te zetten. Haar doel: elke keuken stylen en iedere kookplaat beschermen!

Lees hier alle blogs van Dietrix