Last minute kerstcadeau kopen bij Inductie Beschermer

21-12-2022 | Algemeen

Je had je nog zo voorgenomen om dit jaar op tijd te beginnen met het inslaan van de kerstcadeautjes. Maar ook dit jaar ren je weer achter de feiten aan. Helemaal niet zo gek hoor, in die drukke laatste maand van het jaar. Geen paniek. Wij helpen je graag uit de brand, met het perfecte kerstcadeau. 

Kerstcadeau voor je moeder

Als er één ding is waar werkelijk alle moeders blij van worden, dan is dat wel een schone keuken. Smeer je een broodje in haar pas gepoetste keuken en laat je het bordje en de kruimels liggen dan kun je erop rekenen dat je de wind van voren krijgt. Nou kun je je moeder natuurlijk blij maken door gewoon je rommel op te ruimen. Maar wij hebben een nog beter idee! Geef haar een mooie Inductie Beschermer cadeau! Kies een mooie afbeelding uit onze goed gevulde collectie. Als we een suggestie mogen doen zouden we de Lepels & Kruiden en de Feestdagen collectie aanraden voor gegarandeerd succes. Maar je kunt ook zelf een mooie foto meesturen, bijvoorbeeld van jullie gezin, voor een gepersonaliseerde Inductie Beschermer. Bonustip: dit is natuurlijk ook een heel goed cadeau voor je schoonmoeder. 

Kerstcadeau voor je vader

Er zijn uiteraard ook genoeg vaders die de keuken als hun territorium beschouwen. Voor die culinair onderlegde papa’s is een Inductie Beschermer met een mooie stijlvolle of stoere print the way to go. Denk bijvoorbeeld aan de Wijn collectie voor de amateur vinoloog, of de luxe Zwart collectie. Heeft je vader of schoonvader geen inductiekookplaat maar houdt hij wel van koken? En dan met name wanneer hij de barbecue kan aanslingeren? Dan maak je hem ongetwijfeld ook heel erg blij met zo’n mooi ambachtelijk leren schort. Bijkomend voordeel (of nadeel, ’t is maar net waar je van houdt) is dat hij waarschijnlijk nog vaker zal willen barbecueën. 

Kerstcadeau broer of zus

Een huis gekocht, op kamers, een verhuizing, allemaal goede redenen om je broer of zus deze kerst blij te maken met een Inductie Beschermer. De Inductie Beschermer geeft gelijk een luxe uitstraling aan de keuken, ook als dit nog niet helemaal de keuken naar hun keuze is. Een andere goede reden om een Inductie Beschermer cadeau te doen aan je broer of zus, is wanneer ze er om bekend staan er nogal een bende van te maken in de keuken (en dit vervolgens niet graag schoonmaken). We willen dan naast de Inductie Beschermer ook de Muurbeschermer aanraden. Ook die komen met prachtige afbeeldingen uit onze collectie zoals de Schotse Hooglander collectie of de Splash collectie. 

Persoonlijke kerstcadeau

Wil je echt indruk maken met een leuk kerstcadeau dan geef je een persoonlijk kerstcadeau. Met een Inductie Beschermer of Muurbeschermer met een eigen gekozen foto die iets betekent voor degene waar je hem voor bestelt geef je iets waar duidelijk over nagedacht is (ook al is het last minute) en dat wordt eigenlijk altijd gewaardeerd. Of het nu een mooie foto is, of een tekst; persoonlijke kerstcadeautjes vallen in de smaak. Schrijf je er dan nog een ontroerend briefje bij dan scoor je echt punten. 

Met een Cadeauset van Inductie Beschermer zit je altijd goed

Vind je het na al deze goede tips nog altijd moeilijk om een keuze te maken? Dan kun je ook gewoon kiezen voor een mooie Cadeauset; deze zit vol met praktische items en leuke hebbedingetjes, zoals ons leuke Kletsplaatje, maar bij sommige Cadeausets zit er ook een goede cadeaubon in. Op die manier kan de ontvanger gewoon lekker zelf iets uitkiezen. Hoef jij dat niet te doen.

Fijne feestdagen!

Over de auteur: Dietrix

Dietrix is de eigenaresse en uitvindster van de originele Inductie Beschermer. Sinds 6 jaar runt zij dit bedrijf en weet inmiddels alles van inductie koken, kookplaten en producten voor je keuken! Doordat ze ook veel ervaring heeft ook in de ontwerp en design wereld – communicatie specialist en grafisch designer van origine – weet ze altijd op creatieve manier weer nieuwe producten te maken en in de markt te zetten. Haar doel: elke keuken stylen en iedere kookplaat beschermen!

Lees hier alle blogs van Dietrix