Inductie Beschermer is als een winterjas voor de kookplaat

31-01-2023 | Algemeen

Een winterjas voor je kookplaat? Dat klinkt wat vreemd, maar zal na deze blog logisch zijn. Met een fraaie Inductie Beschermer voorkom je dat de inductiekookplaat bloot wordt gesteld aan allerlei omstandigheden die het kunnen beschadigen. 

Alle mooie spullen verdienen een bescherming. Je mobiele telefoon doe je in een hoesje of telefoontasje. Je leesbril in een brillenkoker. Over je matras trek je een matrasbeschermer en je beste pak hangt in de kast met daar overheen een beschermhoes. 

Wat mooi is, wil je mooi houden

Kortom; dat was mooi is, wil je graag mooi houden. Datzelfde geldt voor een inductiekookplaat. Een groot goed tegenwoordig omdat deze niet op gas, maar op elektra werkt. Het scheelt je bovendien veel kooktijd. Hiermee bespaar je geld op je gasrekening. Maar er is meer. Die inductiekookplaat is prachtig glad en glimt je tegemoet. Dat wil je zo houden. Het is exact de reden waarom hier een Inductie Beschermer overheen hoort. 

Behalve dat een Inductie Beschermer de inductieplaat beschermt tegen vuil, vet en krassen, biedt het in een moderne keuken ook extra werkruimte. Het is als het ware een verlengstuk van je werkblad. 

Tops:

-Inductie Beschermer beschermt de kookplaat tegen beschadiging

-Inductie Beschermer vergroot het werkblad

-Inductie Beschermer geeft je keuken een luxere uitstraling

Inductie Beschermer is als die winterjas

De Inductie Beschermer is gelukkig geen saai accessoire. Integendeel! Je kunt er eentje aanschaffen van prachtig leer. De leren Inductie Beschermer is echt een aanwinst voor in de keuken. Wil je er een tekst op of een foto, dan kan dat ook. Zelfs een eigen tekst of foto. Een spreuk die je mooi vindt, een geliefd gedicht, een inspirerende oneliner. Dat kan allemaal. Je kunt ook kiezen voor een vakantiefoto, familiefoto, landschap, kunstwerk. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

De Inductie Beschermer is als die hoes om je telefoon of die winterjas die jou beschermt tegen kou en wind. Maar dan eigenlijk nog leuker en net zo onmisbaar!

Over de auteur: Dietrix

Dietrix is de eigenaresse en uitvindster van de originele Inductie Beschermer. Sinds 6 jaar runt zij dit bedrijf en weet inmiddels alles van inductie koken, kookplaten en producten voor je keuken!Ā Doordat ze ook veelĀ ervaring heeft ook in de ontwerp en design wereld – communicatieĀ specialist en grafisch designer van origine – weet ze altijd op creatieve manier weer nieuwe producten te maken en in de markt te zetten. Haar doel: elke keuken stylen en iedere kookplaat beschermen!

Lees hier alle blogs van Dietrix