Geef je keuken een persoonlijke touch met Inductie Beschermer

21-02-2023 | Algemeen

Bij het inrichten van je keuken denk je vaak na over praktische zaken. Wat moet waar staan, welke kleurtjes gebruik je en voor welke stijl kies je? Ondanks de grote hoeveelheid mogelijkheden lijken veel keukens toch erg op elkaar. Dat komt natuurlijk door bepaalde trends, maar ook doordat mensen vaak vergeten in de keuken een persoonlijke touch aan te brengen, waardoor de ruimte, hoewel stijlvol en trendy, toch wat nietszeggend blijft. Een gepersonaliseerde Inductie Beschermer is de perfecte persoonlijke noot om van jouw keuken Ć©cht jouw keuken te maken.

Altijd iets unieks in je keuken met de zelf ontworpen Inductie Beschermer

Het creĆ«ren van sfeer in een ruimte zit ā€˜m vaak in de kleine dingen. Dat geldt ook voor de keuken. Wil jij dat jouw keuken iets persoonlijks uitstraalt en jouw karakter en smaak reflecteert, dan kun je dat heel goed met unieke accessoires voor elkaar krijgen. Daarbij kun je denken aan bijzondere accessoires die niemand anders heeft, zoals oude pollepels die jij van je moeder hebt gekregen die ze weer van haar moeder kreeg of die ene oude pot die al met je mee verhuist sinds je uitvloog. Maar je kunt ook zelf iets unieks ontwerpen met een eigen ontwerp Inductie Beschermer. 

Een eigen foto, eigen kunstwerk of eigen tekst

In plaats van een print uit een van onze vele categorieĆ«n kun je er dus ook voor kiezen om zelf een ontwerp aan te leveren. Daarbij kun je denken aan een foto, bijvoorbeeld van natuur, of mensen. Maar dat kan ook een kunstzinnige foto zijn of een foto van een kunstwerk, wellicht iets dat je zelf gemaakt hebt of wat veel voor jou betekent. Leuke tips om jouw keuken eigen te maken; kies bijvoorbeeld voor een foto van de oude keuken van je moeder, oma of overgrootmoeder voor een fijne authentieke look en een beetje geschiedenis en dat instant ā€˜thuis-gevoelā€™. 

Combineer de Inductie Beschermer met de Muurbeschermer

Wil jij je keuken zo lang mogelijk mooi en schoon houden? Dan doe je er goed aan om te kiezen voor zowel een Inductie Beschermer als een Muurbeschermer. Met de Inductie Beschermer geef jij je kookplaat een langer leven. Met een Muurbeschermer voorkom je dat de muur achter je kookplaat het slachtoffer wordt van spetters en spatten. Je maakt hem eenvoudig schoon na het koken. Zowel de Inductie Beschermer als de Muurbeschermer zijn dus functioneel, maar brengen ook sfeer aan je keuken. Om die sfeer rustig te houden kun je het beste kiezen voor een Inductie Beschermer en Muurbeschermer die bij elkaar passen. Door voor dezelfde soort (eigen) prints te kiezen, met een vergelijkbaar thema. Daarin kun je lekker je creativiteit kwijt. Kies voor de afbeelding op je Inductie Beschermer bijvoorbeeld voor een detail uit de afbeelding van je Muurbeschermer voor een leuk effect.

Over de auteur: Dietrix

Dietrix is de eigenaresse en uitvindster van de originele Inductie Beschermer. Sinds 6 jaar runt zij dit bedrijf en weet inmiddels alles van inductie koken, kookplaten en producten voor je keuken!Ā Doordat ze ook veelĀ ervaring heeft ook in de ontwerp en design wereld – communicatieĀ specialist en grafisch designer van origine – weet ze altijd op creatieve manier weer nieuwe producten te maken en in de markt te zetten. Haar doel: elke keuken stylen en iedere kookplaat beschermen!

Lees hier alle blogs van Dietrix