Geef eens een inductiebeschermer cadeau deze feestdagen!

15-12-2021 | Algemeen

De gezelligste maand van het jaar staat weer voor de deur. Aankomend weekend vieren we de verjaardag van de Goedheiligman en een paar weken later zitten we met zijn allen knus rond de kerstboom waar ook weer allerlei cadeautjes onder liggen te wachten. Toch kan een maand als deze ook de nodige stress opleveren, vooral als je niet goed weet wat je dit jaar nou weer moet schenken. Die stress is helemaal niet nodig, verras je geliefde gewoon met zo’n prachtige inductiebeschermer!

De puntjes op de i in de keuken

Er zijn twee soorten mensen. Mensen die een boterham smeren in de keuken en alles direct opruimen en mensen die dat niet doen. Heb jij het lootje getrokken van degene die houdt van een opgeruimde en strakke keuken, maar gezellige keuken? Dan hoef je niet verder te zoeken, want de inductiebeschermer is dan het perfecte cadeautje om te geven. De inductiebeschermer doet namelijk meer dan alleen de kookplaat beschermen tegen vuil en krassen, maar geeft de keuken ook een nette en opgeruimde look. Hij creëert bovendien ook nog extra ruimte op het aanrecht omdat je er makkelijk even iets bovenop kunt zetten.

Style je keuken met een inductiebeschermer

Een mooie, nieuwe keuken wil je het liefst zo lang mogelijk schoon en mooi houden. Met een inductie kookplaat die nogal snel stof en vuil aantrekt en ook kwetsbaar is voor beschadigingen is dat best een uitdaging. Dat kun je voorkomen met een stijlvolle inductiebeschermer. Maar dat is niet het enige wat een inductiebeschermer doet. Het is namelijk ook een manier om de keuken te stylen, zodat hij helemaal naar jouw smaak is of een persoonlijke touch krijgt. Met meer dan 350 unieke en prachtige prints zit er altijd iets tussen dat bij de keuken (of de persoon) past. Een mooie botanische print, een print uit de populaire kruiden en lepels collectie, een replica van een oude meester, of liever strak en stijlvol zwart?

Een inductiebeschermer met eigen foto

Ook al is de collectie prints enorm en zijn het stuk voor stuk geweldige prints; soms heb je precies in je hoofd wat je wilt en wil je iets wat echt bijzonder is. Bijvoorbeeld een inductiebeschermer met die prachtige foto van het strand en de zee waar je dat aanzoek deed, of van het uitzicht vanaf dat bankje waar jullie altijd op zitten in het bos, of van die mooie familiefoto die jullie onlangs genomen hebben. Dan kies je natuurlijk gewoon voor een gepersonaliseerde inductiebeschermer met eigen foto. 

Schone kookplaat én schone muur

Het is natuurlijk doodzonde als je een smetteloze keuken hebt, maar de muur achter je kookplaat toch vies wordt door een lepel die iets te enthousiast de tomatensoep in gaat of die satésaus die hard staat te pruttelen. Vooral wanneer je geen tegeltjes achter je fornuis hebt, maar een strak geverfde muur is de muurbeschermer een uitkomst. Je maakt hem namelijk heel eenvoudig schoon en houdt je keuken langer als nieuw. Net als bij de inductiebeschermer is ook bij de muurbeschermer de collectie zeer uitgebreid en is er voor ieder wat wilt, maar kun je natuurlijk ook kiezen voor een eigen foto. Het mooiste is natuurlijk wanneer inductiebeschermer en muurbeschermer mooi bij elkaar matchen!

Een inductiebeschermer voor Sinterklaas of de kerstdagen

Ben je er over uit en wil je een inductiebeschermer of muurbeschermer cadeau doen met Sinterklaas of kerst? Hou er dan wel rekening mee dat het 2-4 werkdagen duurt voor je het presentje in huis hebt. Bestel dus ruim op tijd, zodat je het nog mooi kunt inpakken en eventueel kunt voorzien van een mooi gedicht of leuke tekst.

Over de auteur: Dietrix

Dietrix is de eigenaresse en uitvindster van de originele Inductie Beschermer. Sinds 6 jaar runt zij dit bedrijf en weet inmiddels alles van inductie koken, kookplaten en producten voor je keuken! Doordat ze ook veel ervaring heeft ook in de ontwerp en design wereld – communicatie specialist en grafisch designer van origine – weet ze altijd op creatieve manier weer nieuwe producten te maken en in de markt te zetten. Haar doel: elke keuken stylen en iedere kookplaat beschermen!

Lees hier alle blogs van Dietrix