Maak het thuis gezellig!

10-11-2020 | Algemeen

De feestdagen komen eraan. En die gaan er in 2020 wel iets anders uitzien dan we gewend zijn. Meer thuis, minder mensen over de vloer, we missen onze familieleden en ook geen feestjes en borrels buiten de deur. Het is even niet anders, maar jammer is het wel! We moeten er daarom thuis het beste van maken! De kaarsjes aan, spelletjes spelen met elkaar, de tafel mooi dekken en lekker eten en drinken in huis halen!

Lang tafelen!

Tafelen… een mooi woord voor ‘lang aan tafel zitten’ of ‘lang vertoeven aan tafel’ en je tegoed doen aan fijn eten en drinken! Soms doen we dat te weinig. Want je wilt de kinderen snel op bed doen, je eet soms veel te snel, of je wilt lekker onderuit op de bank Netflixen!?

Maar lang tafelen is fijn. Je praat met elkaar, proeft het eten goed en kunt het met kaarsjes en een mooi gedekte tafel gezelliger maken. En dat is een goed idee voor de komende feestdagen! Hoe je de tafel dekt is helemaal aan jou! Sommigen leggen een mooi tafelkleed neer, anderen kiezen voor placemats. En leuke onderzetters zijn ook een simpel en handig idee om je tafel om te toveren tot een gezellige plek!

Naast dat ze er mooi uit kunnen zien, zijn onderzetters handig en beschermen ze de tafel(s) tegen kringen. Als je bijvoorbeeld een glazen tafel hebt, gaan de glazen niet schuiven. En houten tafels krijgen op die manier geen rare vlekken.

Feestelijke prints!

Wij hebben speciaal voor de feestdagen 4 prachtige prints ontworpen. En ze zijn niet zoals vele onderzetters rond of vierkant… Wij hebben gekozen voor de speciale Hexagon vorm! We hebben ze een chique uiterlijk gegeven en de kleuren zijn helemaal van nu en het komende feestseizoen!

Info

Je bestelt de onderzetters in een set van 6 en ze zijn super makkelijk schoon te maken. Ze kunnen tegen een stootje, zijn met 2,5mm dikte stevig, maar ook soepel! De afmeting is 11,5 x 10 cm en je shopt ze voor slechts ā‚¬12,95 per set!

Cadeau!

Geef jezelf of een ander dit leuke cadeau! Als je wilt zet je bij je bestelling het afleveradres van diegene die jij dit cadeau wilt geven en wij pakken het leuk voor je in!

Over de auteur: Dietrix

Dietrix is de eigenaresse en uitvindster van de originele Inductie Beschermer. Sinds 6 jaar runt zij dit bedrijf en weet inmiddels alles van inductie koken, kookplaten en producten voor je keuken!Ā Doordat ze ook veelĀ ervaring heeft ook in de ontwerp en design wereld – communicatieĀ specialist en grafisch designer van origine – weet ze altijd op creatieve manier weer nieuwe producten te maken en in de markt te zetten. Haar doel: elke keuken stylen en iedere kookplaat beschermen!

Lees hier alle blogs van Dietrix