Een origineel valentijnscadeau voor hem of voor haar

7-02-2023 | Algemeen

Pieker jij je ieder jaar rond 14 februari weer helemaal suf waar jij jouw geliefde nou echt blij mee maakt? Heb je ook dit jaar geen flauw idee wat je als valentijnscadeautje moet geven? Geen paniek, wij hebben precies de juiste geschenken voor jouw significant other, zodat jij dit jaar echt eens origineel uit de hoek kan komen. 

Het gaat om het gebaar

Natuurlijk is het leuk om een cadeautje te krijgen of te kopen voor je lief. Maar eigenlijk gaat het vooral om het gebaar en om de gedachte die erachter zit, of het feit dat iemand moeite voor je heeft gedaan. Het zijn vaak juist de kleinste dingetjes die het meest gewaardeerd worden. Wij hebben dan ook het ideale cadeautje voor Valentijn; de Kletsplaatjes. Dit zijn schattige ronde mini whiteboards die je op een opvallende plek in de keuken kunt neerleggen. Uiteraard met een lieve boodschap voor je schatje erop. Aan de ene kant zijn ze wit zodat jij je meest romantische woorden kwijt kunt, en aan de andere kant zijn ze voorzien van een mooie, grappige of sfeervolle print. Voor Valentijnsdag raden wij het  ‘ik kook van jou’ Kletsplaatje aan. 

Een persoonlijke noot en een beetje creativiteit

Eigenlijk vindt iedereen het leuk om een cadeautje met een persoonlijke noot te krijgen en creativiteit wordt ook altijd gewaardeerd. Daarbij durven wij met zekerheid te zeggen dat ook iedereen van een schone en opgeruimde keuken houdt. Daarom raden wij als origineel valentijnscadeau de gepersonaliseerde Inductie Beschermer aan! Met een gepersonaliseerde Inductie Beschermer kun je namelijk al deze vakjes afvinken. De Inductie Beschermer beschermt je inductiekookplaat tegen krassen en vuil, vergroot je aanrecht omdat je er iets bovenop kunt zetten als je de kookplaat niet beschermt. Allemaal zaken waar keukenprinsen- en prinsessen blij van worden. Maar kies je voor de print op je Inductie Beschermer dan ook nog voor een eigen foto, een eigen ontwerp dan scoor je helemaal originaliteitspunten. 

Je kunt daarbij alle kanten op. Kies bijvoorbeeld voor een mooie foto van jullie samen of een vrolijke gezinsfoto. Of voor een foto van dat prachtige uitzicht op die onvergetelijke vakantie. ‘Een beeld zegt meer dan duizend woorden’ zegt men. Maar soms heb je toch woorden nodig om je boodschap over te brengen. Kies in dat geval gewoon voor een Inductie Beschermer met een persoonlijke tekst. Boor de innerlijke dichter in jezelf aan en schrijf een gedicht (of pik een mooie van een echte dichter). 

Het perfecte valentijnscadeau voor hem; een ambachtelijk leren schort

Mannen mopperen dan wel vaak dat het zo lastig shoppen is voor de dames, maar andersom is het vaak ook geen makkie. Praktisch als de meeste mannen zijn kopen ze zelf wel wat ze nodig hebben en hints laten ze ook niet zo snel vallen. We kunnen natuurlijk niet alle mannen over één kam scheren, maar feit is wel dat het vaak de mannen zijn die de burgers bakken op de barbecue (en daar stiekem ook veel plezier aan beleven). Om die activiteit in stijl uit te voeren en kleding te beschermen tegen spatten en vonkjes is een ambachtelijk leren schort helemaal perfect. 

Cadeausets & Cadeaubonnen Inductie Beschermer

Twijfel je of heb je een partner die het liever allemaal zelf uitzoekt? Dan kun je ook altijd kiezen voor een mooie Inductie Beschermer cadeauset of een cadeaubon. Combineer dit met een handgeschreven valentijnskaartje voor gegarandeerd succes. 

Fijne Valentijnsdag!

Over de auteur: Dietrix

Dietrix is de eigenaresse en uitvindster van de originele Inductie Beschermer. Sinds 6 jaar runt zij dit bedrijf en weet inmiddels alles van inductie koken, kookplaten en producten voor je keuken! Doordat ze ook veel ervaring heeft ook in de ontwerp en design wereld – communicatie specialist en grafisch designer van origine – weet ze altijd op creatieve manier weer nieuwe producten te maken en in de markt te zetten. Haar doel: elke keuken stylen en iedere kookplaat beschermen!

Lees hier alle blogs van Dietrix