Dit zijn de leukste keukencadeautjes

21-03-2023 | Algemeen

Het is soms best lastig om een origineel cadeautje te bedenken. Want je wilt tegelijkertijd vaak dat iemand er ook echt iets aan heeft. Vooral in tijden waarin duurzaamheid bij veel mensen hoog in het vaandel staat wil je geen onzin cadeautjes geven. Het voordeel van keukencadeautjes is dat ze eigenlijk altijd praktisch zijn, mensen er echt iets aan hebben en er ook nog eens blij van worden. Maar wat zijn nou de leukste keukencadeautjes?

Voor de nieuwe keuken

Een housewarming cadeau uitkiezen is helemaal een lastige. Want je hebt het huis misschien nog niet gezien en weet dus nog niet zo goed met welke inrichting je rekening moet houden. Dan kun je natuurlijk altijd voor een leuke cadeaubon kiezen. Dan weet je zeker dat iemand zelf iets uit kan kiezen waar ze blij van worden. Toch zijn er ook dingen waarvan je vrijwel zeker weet dat ze er blij mee zullen zijn. Een mooi voorbeeld van zoā€™n perfect keukencadeautje is de Inductie Beschermer. Vooral wanneer men een gloednieuwe keuken heeft, waarin nog een perfect glanzende kookplaat ligt te glimmen is een Inductie Beschermer zeer welkom. Want men wil dan erg graag voorkomen dat die eerste kras een feit is. Ben je niet helemaal zeker van de print die je moet kiezen, dan kun je ook gaan voor de leren Inductie Beschermer. Deze heeft een tijdloze chique look en past in iedere keuken. Kleine tip; je moet wel de afmetingen van de kookplaat weten, dus je hebt even een spion nodig die jou die info geeft. 

Voor de net uitgevlogen student

Het net-op-kamers-cadeautje valt eigenlijk altijd in goede aarde. Want studenten die uitvliegen hebben doorgaans nog niet zo heel veel spulletjes. Je kunt het dus eigenlijk niet verkeerd doen. Maar je kunt diegene wel een beetje helpen om helemaal op eigen benen te staan. Want daar horen immers ook allerlei verantwoordelijkheden bij zoals je eigen rommel opruimen. We weten allemaal wel hoe de gemiddelde studentenkeuken eruit ziet, en dat is vaak geen mooi plaatje. Help deze nieuwe student dus goed op weg, en meteen goede gewoontes aan. Daar kan een compleet schoonmaakpakket goed bij helpen. Want als je de juiste middelen in huis hebt is het een stuk makkelijker om het goed bij te houden. 

Voor de enthousiaste koker

Studenten kunnen er wat van, maar zij zijn natuurlijk niet de enige. Menig fanatiek koker zet de meest heerlijke gerechten op tafel, maar laat de keuken als een grote ravage achter. Dat hoort er misschien ook een beetje bij. Maar het poetsen is een stuk minder leuk dan het koken. Al dat gespat en enthousiast roeren met lepels kan bovendien de muur achter je kookplaat of fornuis veranderen in een kleurrijk en abstract schilderij, dat lastig weer schoon te maken is. Met een mooie Muurbeschermer voorkom je dat de muur vies wordt, en maak je na het koken makkelijk schoon met een vochtig doekje. En mis je dat kleurrijke abstracte geklieder? Dan laat je hem bedrukken met een kunstzinnige print!

Voor de control freak

Sommige mensen houden liever zelf de touwtjes in handen. Geeft niks, zo hebben we allemaal wel wat. Maar cadeautjes shoppen is voor dit soort mensen een ramp. Want eigenlijk zijn ze nooit blij met wat je voor ze uitkiest. Laat ze dat dan ook maar lekker zelf doen met een handige cadeaubon

Over de auteur: Dietrix

Dietrix is de eigenaresse en uitvindster van de originele Inductie Beschermer. Sinds 6 jaar runt zij dit bedrijf en weet inmiddels alles van inductie koken, kookplaten en producten voor je keuken!Ā Doordat ze ook veelĀ ervaring heeft ook in de ontwerp en design wereld – communicatieĀ specialist en grafisch designer van origine – weet ze altijd op creatieve manier weer nieuwe producten te maken en in de markt te zetten. Haar doel: elke keuken stylen en iedere kookplaat beschermen!

Lees hier alle blogs van Dietrix