5 x waarom het Kletsplaatje niet mag ontbreken in jouw keuken

17-01-2023 | Algemeen

Vergeet de post-it, vergeet in alle haast afgescheurde stukjes papier en vergeet berichtjes sturen met je telefoon! Een boodschap overbrengen doe je in stijl, met het Kletsplaatje; een schattig rond mini whiteboard, met verschillende hippe prints en een witte achterkant waar jij met een uitwisbare stift jouw woorden kwijt kunt. Hieronder lees je precies waarom het Kletsplaatje een onmisbaar element in jouw keuken is. 

Het Kletsplaatje is romantisch

Techniek brengt ons een heleboel goede dingen waar we nooit meer zonder willen, maar laten we heel eerlijk zijn; een handgeschreven bericht heeft iets romantisch. Het authentieke van iemands persoonlijke handschrift, het feit dat iemand de moeite heeft genomen om iets speciaal voor jou te schrijven. Daar smelt je toch van weg? In ieder geval is het een stuk romantischer dan een vlug verzonden hart-emoticon. Het Kletsplaatje leent zich er perfect voor om een lief bericht achter te laten. Of dit nou een liefdevolle boodschap is voor je man, vrouw, vriend of vriendin, je huisgenoot of een van je kinderen; zo’n handgeschreven krabbel brengt ongetwijfeld een glimlach op het gezicht van je geliefden. Kies je voor het ‘ik kook van jou’ Kletsplaatje dan heb je bovendien aan beide zijden liefde. 

Het Kletsplaatje is handig

Hoe vaak je niet in de keuken staat, erachter komt dat iets op is, de cornflakes bijvoorbeeld, bedenkt dat je het even moet opschrijven zodat je het niet vergeet te kopen tijdens het boodschappen doen, maar dat vervolgens niet doet omdat je zo snel niets bij de hand hebt. Vervolgens denk je er natuurlijk niet meer aan tot je weer een snel ontbijtje wilt maken en oh ja; geen cornflakes. Het Kletsplaatje is perfect om even snel op neer te pennen welke voorraden aangevuld moeten worden. Of je dit nu opschrijft voor jezelf, of voor degene die de boodschappen haalt. Extra handig; de uitwisbare marker en de wisser maak je met een magneetje vast aan het bordje waardoor die twee altijd bij elkaar blijven. 

Het Kletsplaatje is duurzaam

Toegegeven, de post-it was een geniale uitvinding. In die tijd tenminste. Want echt duurzaam is het natuurlijk niet om overal papieren briefjes op te plakken. Dat kost toch flink wat bomen. Gelukkig vinden veel mensen het tegenwoordig belangrijk om bewust met de aarde om te gaan en willen ze graag een duurzame keuze maken. Met het Kletsplaatje kun je eindeloos berichtjes achterlaten of herinneringen voor jezelf of een ander noteren, zonder dat hiervoor papier gebruikt wordt. Je veegt je woorden zo weer uit en kunt weer opnieuw beginnen. 

Het Kletsplaatje is een mooie keukenaccessoire

Naast dat het Kletsplaatje romantisch en handig is, ziet het bordje er zelf ook nog eens heel leuk uit en kan je kiezen uit verschillende prints om je keuken mee op te leuken. Kies bijvoorbeeld voor een stijlvolle botanische look met een stilleven van bloemen of een blad. Het Kletsplaatje heeft prints die geschikt zijn voor alle mogelijke keukenstijlen. 

Het Kletsplaatje maakt blij

Veel mensen hebben ergens in huis wel een doos met daarin brieven, of ze bewaren op hun telefoon of in hun portemonnee berichtjes die hen dierbaar zijn. Of er nou iets grappigs op staat, iets liefs of iets wat je nooit meer wilt vergeten; persoonlijke berichtjes maken je blij. Een snel berichtje op het Kletsplaatje lijkt niets bijzonders, maar het zorgt ervoor dat degene die het leest zodra hij of zij thuis komt blij wordt. En dat is toch het mooiste wat er is.

Over de auteur: Dietrix

Dietrix is de eigenaresse en uitvindster van de originele Inductie Beschermer. Sinds 6 jaar runt zij dit bedrijf en weet inmiddels alles van inductie koken, kookplaten en producten voor je keuken! Doordat ze ook veel ervaring heeft ook in de ontwerp en design wereld – communicatie specialist en grafisch designer van origine – weet ze altijd op creatieve manier weer nieuwe producten te maken en in de markt te zetten. Haar doel: elke keuken stylen en iedere kookplaat beschermen!

Lees hier alle blogs van Dietrix