“Waar heb je die toffe tas vandaan?”

26-06-2023 | Algemeen

De kans is groot dat je die vraag krijgt wanneer je de deur uit gaat met een van onze Limited Edition tassen & shoppers die we ter gelegenheid van ons vijfjarig bestaan hebben ontworpen. Want, al zeggen we het zelf; wat zijn ze leuk! En ook nog eens hartstikke duurzaam! Logisch dat iedereen hem wel wil hebben. Maar wees er snel bij, want op=op! Welke kies jij?

De ideale vakantie tas: Vacation Mode On

Misschien heb jij helemaal geen reminder nodig om te relaxen tijdens je vakantie, maar wanneer je deze tas over je schouder slingert heb je gelijk dat heerlijke vakantiegevoel te pakken, oftewel; Vacation Mode On! Deze vrolijke katoenen tas is perfect om mee te nemen tijdens je vakantietrip. Want hoe leuk is het om in Frankrijk over die schattige marktjes te slenteren, boetiekjes in en uit. Of tijdens die citytrip waar je al je favoriete winkels tegenkomt in een groot winkelcentrum. Handig als je dan deze tas bij je hebt om al je aankopen mee te nemen. Deze leuke tas is verkrijgbaar in naturel, zwart of oranje. 

Lekker origineel tasje: Dé Originele

Deze tassen zijn een Limited Edition, maar jijzelf bent dat natuurlijk ook! En dat mag de hele wereld best weten. Jij bent immers Dé Originele! Handig om mee te nemen als je naar de markt, naar school of naar je werk gaat, maar ook ideaal om hem op te vouwen en mee te dragen in een andere tas, zodat je altijd een extra tas bij je hebt. Eentje die ook nog eens heel erg leuk is! Zo maak je deze tas dubbel duurzaam. Want je hoeft nooit een plastic tasje te halen bij je aankopen. 

Fijn tasje voor de sportschool: Hocus Pocus Pilates Tas

Deze grappige katoenen tas is ideaal om als sporttas te gebruiken. Hij is lekker ruim, waardoor je je spulletjes makkelijk kwijt kunt. Het maakt dan natuurlijk niet uit welke sport je gaat beoefenen, al is deze tas wel erg leuk om mee te nemen naar Pilates! Maar voor iedereen die wel een goede toverspreuk kan gebruiken om snel in shape te komen kan hij uiteraard ook gewoon. Extra voordeel is dat je deze tas ook makkelijk kunt uitwassen. Bij voorkeur met de hand, maar anders binnenstebuiten in de wasmachine. Heb je die zweetlucht zo weer uit je tas. 

Katoenen tasjes zijn hip!

De katoenen tas is populair. Niet zo gek eigenlijk, want deze tassen zijn makkelijk mee te nemen als extra tas, passen overal bij, ze zijn duurzaam en je kunt er van alles in kwijt. Doordat katoen een sterke stof is, stop je er makkelijk een paar flessen wijn in. En dankzij het minimalistische ontwerp kun je er verbazingwekkend veel spullen in kwijt. Het allerleukste zijn natuurlijk de toffe quotes die op de tassen staan. Draag jij je ‘Emotional Baggage’ lekker met je mee, of zeg je Arrivederci? Naar het strand, een dagje pretpark, of dat hippe festival? Deze tas moet mee!

Over de auteur: Dietrix

Dietrix is de eigenaresse en uitvindster van de originele Inductie Beschermer. Sinds 6 jaar runt zij dit bedrijf en weet inmiddels alles van inductie koken, kookplaten en producten voor je keuken! Doordat ze ook veel ervaring heeft ook in de ontwerp en design wereld – communicatie specialist en grafisch designer van origine – weet ze altijd op creatieve manier weer nieuwe producten te maken en in de markt te zetten. Haar doel: elke keuken stylen en iedere kookplaat beschermen!

Lees hier alle blogs van Dietrix