Klaar voor de voorjaarsschoonmaak met de schoonmaakmiddelen van Inductie Beschermer

6-03-2023 | Algemeen

20 maart markeert de start van de lente, en is voor veel mensen aanleiding om de mouwen op te stropen voor een grondige voorjaarsschoonmaak. Na die donkere maanden waarin je huis grotendeels potdicht heeft gezeten is het heerlijk om de ramen open te gooien en die frisse lucht het huis in te laten. Poetsen is ook geen overbodige luxe, want als het voorjaarszonnetje weer door de smoezelige ramen valt, zie je pas hoe stoffig je huis is! Tijd dus om aan de slag te gaan. Bij Inductie Beschermer vind je precies de schoonmaakmiddelen die jij nodig hebt, en dat voor een zeer scherpe prijs! Laat de schoonmaak beginnen!

Vrolijk door de voorjaarsschoonmaak

Op uitzonderingen na, is schoonmaken voor de meeste mensen geen hobby. Misschien heeft dat ook wel iets te maken met het feit dat schoonmaken tegenwoordig moet gebeuren naast een drukke baan, een gezin en alle andere dingen die op je to-do lijstje staan. Toch is het wel gek, want uit onderzoek blijkt dat je juist gelukkig wordt van schoonmaken. Of althans, van het opgeruimde en verfrissende eindresultaat. Het geeft voldoening om na een flinke poets sessie te genieten van je schone woning. Inductie Beschermer heeft diverse schoonmaakmiddelen in het assortiment om jou bij te staan bij iedere schoonmaakklus. Met onze handige schoonmaaksets haal je gelijk alles wat je nodig hebt in een keer, lekker voordelig, in huis. Kies bijvoorbeeld voor onze 3-in-1- schoonmaakpakket van Blue Wonder. Het wonderbaarlijk sterke, frisse maar ook verrassend goedkope schoonmaakmiddel waarmee je je huis grondig kunt poetsen. Een fijne Blue Wonder aanbieding zodat jij binnen no time van een schoon huis kunt genieten. 

De voordelen van een schoon huis

Niet alleen word je vrolijker van een schoon en opgeruimd huis, het is ook nog eens beter voor je gezondheid. Maak jij je keuken schoon met een goede desinfecterende reiniger zoals die van Blue Wonder, dan voorkom je dat bacteriĆ«n zich gaan nestelen op je aanrechtblad waar jij je boterhammen smeert. Maar ook een sopje met een allesreiniger waarmee je al het stof in je woning wegpoets werkt voordelig voor je gezondheid, want je vermindert daarmee de kans op allergieĆ«n en luchtwegklachten. Ook ruimt een grondige voorjaarsschoonmaak lekker op. Niet alleen in je woning, maar ook in je hoofd. Vooral wanneer je afscheid neemt van spulletjes die alleen maar in de weg staan of die je niet meer nodig hebt. 

Goed onderhoud is lekker duurzaam

Met een goede voorjaarsschoonmaak doe je eigenlijk een soort flinke onderhoudsbeurt in je woning. Wie goed voor zijn spulletjes zorgt kan er veel langer van genieten. Ook hier geldt dat je dan wel de juiste schoonmaakmiddelen nodig hebt. In sommige gevallen kun je zelfs met het verkeerde schoonmaakmiddel per ongeluk schade aanrichten. Bij Inductie Beschermer hebben wij daarom speciale schoonmaakpakketjes voor jou samengesteld zodat je altijd het juiste gebruikt. Heb jij zoā€™n mooie leren Inductie Beschermer op je kookplaat? Dan wil je die immers graag zo lang mogelijk mooi houden. Maar ook je kookplaat heeft een specifieke behandeling nodig. Met de schoonmaakset Leer All Inclusive heb je gelijk alles wat je nodig hebt in huis. Ook wanneer jij je natuursteen aanrecht wilt reinigen hebben wij precies het juiste pakket voor jou. Zo wordt schoonmaken een makkie. 

Over de auteur: Dietrix

Dietrix is de eigenaresse en uitvindster van de originele Inductie Beschermer. Sinds 6 jaar runt zij dit bedrijf en weet inmiddels alles van inductie koken, kookplaten en producten voor je keuken!Ā Doordat ze ook veelĀ ervaring heeft ook in de ontwerp en design wereld – communicatieĀ specialist en grafisch designer van origine – weet ze altijd op creatieve manier weer nieuwe producten te maken en in de markt te zetten. Haar doel: elke keuken stylen en iedere kookplaat beschermen!

Lees hier alle blogs van Dietrix