Je inductiekookplaat stijlvol beschermen met een écht leren Inductie Beschermer

5-12-2022 | Algemeen

Steeds meer mensen koken op inductie. Dit elektromagnetisch koken is niet alleen veel beter voor het milieu en de aarde die het al zo zwaar heeft, maar het is ook nog eens goedkoper. Niet zo gek dus dat bijna driekwart van de mensen die een nieuwe kookplaat zoekt, kiest voor inductie. Het nadeel is wel dat een inductiekookplaat kwetsbaar is en snel beschadigt. Gelukkig kun je dit voorkomen door gebruik te maken van een stijlvolle écht leren Inductie Beschermer.

Hou je inductiekookplaat langer mooi

Vooral wanneer je met meerdere mensen (lees een druk gezin met onnadenkende pubers) in een huis leeft loopt je keuken gevaar continue een ravage te zijn. Vooral jongelui die uit school komen met een rommelende maag kunnen binnen heel korte tijd een grote puinhoop maken van jouw nette keuken. Voor je het weet staat de afwas boven op de inductiekookplaat of wordt hij als broodplank gebruikt. Omdat de kookplaat vrij kwetsbaar is loopt hij snel krassen en gebruikssporen op. Dat kun je voorkomen door de inductiekookplaat te beschermen op het moment dat hij niet in gebruik is. Dat doe je met een mooie leren Inductie Beschermer. 

Hou je inductiekookplaat schoon en stofvrij als je hem niet gebruikt

Een van de grote voordelen van een inductiekookplaat is dat hij heel makkelijk schoon te maken is. Het is immers eigenlijk een soort gladde glasplaat zonder vervelende hoekjes of randen. Tegelijkertijd trekt hij daardoor ook veel stof en vuil aan. Als je de kookplaat niet gebruikt zul je dus al snel zien dat hij niet smetteloos blijft. Dat vinden veel mensen vervelend. Gelukkig kun je dit heel makkelijk oplossen door een écht leren Inductie Beschermer te gebruiken op de momenten dat je niet kookt. Zo behoud je die strakke en schone look in je keuken wanneer hij niet gebruikt wordt. En is je inductiekookplaat toch vies of stoffig geworden? Dan maak je hem schoon met een  handige microvezel schoonmaakdoek.

Geef je keukenblad een chique uitstraling met een leren Inductie Beschermer

De leren Inductie Beschermer is uiteraard in de eerste plaats bedoeld als praktisch hulpmiddel om je inductie kookplaat een langere levensduur te geven en zo lang mogelijk perfect te houden. Een leuke bijkomstigheid is dat, met name de leren Inductie Beschermer ook nog bijdraagt aan de styling van je keuken. Een echte leren Inductie Beschermer straalt namelijk luxe uit, en geeft je keuken net even iets extra’s. Het leer is van de Inductie Beschermer is uiteraard van hoogwaardige kwaliteit en blijft ontzettend lang mooi. Kies uit een stijlvolle effen leren Inductie Beschermer, tijdloos in zijn eenvoud en schoonheid, of kies voor een leren Inductie Beschermer met een chique croco print voor een iets speelser effect. Wil je de ultieme chique look voor je Inductie Beschermer? Dan is de keuze voor een Metallic Leren Inductie Beschermer snel gemaakt. Met de vier verschillende metallic kleuren Golden Topaz, Bronze Graphite, Silver Diamond, Lilac Amethyst zit er altijd eentje bij die perfect bij jouw keuken past. De Metallic lijn is ook nog eens beschikbaar mét een croco print! Uiteraard kun je ook kiezen voor een Inductie Beschermer met een ontwerp uit de collectie of een ontwerp naar keuze om je Inductie Beschermer nog persoonlijker te maken. 

Over de auteur: Dietrix

Dietrix is de eigenaresse en uitvindster van de originele Inductie Beschermer. Sinds 6 jaar runt zij dit bedrijf en weet inmiddels alles van inductie koken, kookplaten en producten voor je keuken! Doordat ze ook veel ervaring heeft ook in de ontwerp en design wereld – communicatie specialist en grafisch designer van origine – weet ze altijd op creatieve manier weer nieuwe producten te maken en in de markt te zetten. Haar doel: elke keuken stylen en iedere kookplaat beschermen!

Lees hier alle blogs van Dietrix