FAQ-Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Stel ons een vraag, mail of bel ons gerust!


Hoe ziet de Inductie beschermer eruit?

De Inductie Beschermer is gemaakt van stevig, scheurvrij en makkelijk schoon te maken materiaal. Het heeft aan de witte onderkant een lichte structuur waardoor het goed blijft liggen. De print zit aan 1 zijde. Wij drukken ons logo klein en transparant in de onderste rechter hoek.

Kan ik op de inductie beschermer koken?

NEE, je kan NIET op de Inductie Beschermer koken!

Als je gaat koken, haal je hem eraf door hem op te rollen en even weg te leggen. Ná het koken leg je de Inductie Beschermer weer terug.

Hij is bedoeld om je kookplaat te beschermen tegen krassen, vuil en kringen.

Kan ik de inductie beschermer op een warme kookplaat leggen?

NEE, je kan de Inductie Beschermer niet op een warme kookplaat leggen! Wacht totdat deze is afgekoeld, maak hem dan schoon en leg de Inductie Beschermer er dan weer op.

Waar bewaar ik de Inductie beschermer tijdens het koken?

Je rolt de Inductie Beschermer op als je gaat koken. Je legt hem  tijdelijk op je afzuigkap, in een lade of bovenop een kast of andere plek. Ná het koken (en het reinigen van je kookplaat) leg je hem terug en zal hij rechttrekken.

Kan ik de inductie beschermer opvouwen?

Vouw de Inductie Beschermer niet op! Je kunt hem het beste oprollen. Zo voorkom je beschadigingen of vervelende vouwen.

Wij verpakken en verzenden de Inductie Beschermer  opgerold in een ruime doos.  Dus tijdens het verzenden kan er niks mee gebeuren. 

Hoe maak in de inductie beschermer schoon?

Neem de Inductie Beschermer af met een schone doek/keukenpapier en een beetje afwasmiddel. Of een (niet al te agressief) ander schoonmaakmiddel. Leg de Inductie Beschermer bij voorkeur niet op een vieze kookplaat. Houd de onderzijde schoon en je kookplaat ook.

Mijn Inductie beschermer trekt niet snel recht!?

Vanwege koude weersinvloeden kan de Inductie Beschermer tijdens de verzending minder snel rechttrekken dan normaal. Het materiaal moet even de tijd krijgen om op te warmen aan de kamertemperatuur en zal dan goed op de kookplaat gaan liggen.

Kan ik elke afmeting bestellen?

De Inductie Beschermer is te bestellen in veel verschillende afmetingen en wordt geleverd met een paar mm extra aan alle kanten. Op deze manier ligt de Inductie Beschermer goed op de kookplaat en biedt het een optimale bescherming.

Wij leveren de Inductie Beschermer in de volgende standaard maten (breedte x hoogte): 28 x 35 cm, 30 x 52 cm, 38 x 52 cm, 51 x 70 cm, 52 x 60 cm, 71 x 52 cm, 78 x 52 cm, 90 x 35 cm, 90 x 52 cm, andere afmeting (zie hieronder)

Mijn afmeting staat er niet tussen, en nu?

Laat dit ons dan weten bij je bestelling:- Bestel de gewenste print - Klik op de 'andere afmeting' - Vermeld in het veld 'Opmerking' de exacte afmeting van je kookplaat. (wij houden rekening met de overlap). Let op: vermeld de afmeting in centimeters en eerst de breedte, dan de hoogte: b x h in cm.

Kan ik een eigen foto of ontwerp laten printen?

Ja, dat kan! Dit kan alles zijn; trouw-kinder-familiefoto, een selfie, eigen design of logo! - Kies bij Bestellen voor 'Eigen print' - Vermeld in het veld 'Opmerking' dat je ons een afbeelding, foto of logo mailt naar info@inductiebeschermer.nl- Vervolg je bestelling via de normale stappen.

Heb je vragen of kom je er niet uit?

Mail ons gerust of bel ons via: 06 - 48 33 19 25.

Levertijd & verzenden

De gemiddelde levertijd is 3 - 5 werkdagen. De bestellingen die in het weekend zijn gedaan, worden de maandag erna in productie gezet. Wij verzenden de Inductie Beschermer in een langwerpige doos via PostNL. Ook hiervan krijg je een e-mail met erin de Track & Trace code. 

Feestdagen worden niet tot werkdagen gerekend.

Retour - Herroeping

Wil je een Inductie Beschermer retour zenden? Vul het Herroeping formulier compleet in, dat je hieronder kan downloaden. Print het formulier en stop dit terug in de originele verpakking. Het bedrag zullen wij terugstorten nadat wij de Inductie Beschermer retour hebben. Je betaalt alleen de verzendkosten. Wij nemen geen Inductie Beschermers terug met eigen foto's/prints of een product dat niet blijkt te kloppen na eigen opmeting.

 

Retour adres:

Inductie Beschermer

Valkstraat 15

8917 EH Leeuwarden

Download
Herroeping formulier Inductie Beschermer
Adobe Acrobat document 164.6 KB
Instagram Style je keuken
een kras en vuilvrije kookplaat


E-mail: info@inductiebeschermer.nl

Tel: +31(0)6 - 48 33 19 25

Shipping to Europe!

Not from the Netherlands?

We ship to all the countries in Europe. Please contact us and we will help you.

Verkooppunten & Showrooms

Wij hebben diverse keukenzaken en winkels waar je de Inductie Beschermer kunt bekijken!

Klik hier voor alle verkooppunten.

 

Ben je op zoek naar een speciale editie, kleur of design, of wil je een grote oplage bestellen?

Neem dan contact met ons op via info@inductiebeschermer.nl