reviews - Wat vinden onze klanten van de inductie beschermer?


kookplaat inductie beschermer

Astrid Bottenberg uit Huis ter Heide: 

"Heel erg bedankt voor mooie product. Ben er erg blij mee."

 

Astrid koos voor een eigen print.


kookplaat inductie beschermer

Jeu Boelen uit Huis ter Heide: 

"De Inductie Beschermer is boven verwachting mooi. Hij voldoet prima. We zijn er erg blij mee. Dank voor de zeer goede afhandeling en de uitstekende service. Een compliment is op zijn plaats. Een aanrader."

 

Jeu Boelen koos voor een eigen print.


kookplaat inductie beschermer

Karin Ramspek uit Maasdijk: 

"De Inductie Beschermer voor mijn Bora kookplaat, met iets opstaande afzuiging in het midden, past goed. De print van mijn aanrechtblad heb ik er op laten zetten en is precies als gehoopt. De service en het advies tijdens het bestellen zijn uitstekend en je wordt goed ingelicht over het product en de levering. Ik had mijn Inductie Bescherming binnen een paar dagen in huis. Inductiebeschermer.nl zou ik anderen adviseren."

 

Karin heeft gekozen voor haar eigen keukenblad print.


kookplaat inductie beschermer

René uit Maasdijk: 

"Kookplaat beschermer past precies. Mooie uitvoering én meer ruimte op het aanrechtblad, super!”

 

René heeft gekozen voor de print: Lente.


Willy Kwakernaat uit Ridderkerk: 

 

"Ik heb een zwarte Inductie Beschermer. Vanaf dag 1 blij mee en kan het iedereen aanraden!"

 


kookplaat inductie beschermer

Nanda uit Maasdijk: 

Snelle reactie en snelle levering. Vriendelijke mensen. Ik ben heel blij met mijn Inductie Beschermer. Ik kan nu zonder beschadigen even iets op de inductieplaat zetten. Daardoor weer meer werkruimte op het aanrecht.

 

Nanda heeft gekozen voor de print: Zwart Zwaan


Familie Berens - Veldhoven: 

 

"De mooie Inductie Beschermer

We zijn erg blij met de leuke afbeelding op de Inductie Beschermer! Wij hebben de lepels gekozen. Die ook nog eens multifunctioneel is, want ons aanrecht heeft een 80 cm werkblad erbij gekregen! Bij gebruik even de beschermer oprollen en koken maar! Ook met vragen en een opmerking die we telefonisch overlegd hebben, zijn we supper goed geholpen! Kortom; voor ons een aankoop waar we erg tevreden over zijn. Het is een echte aanrader als je een inductie kookplaat wil beschermen. Groetjes uit Veldhoven


kookplaat inductie beschermer

Rienk uit Groningen: 

"We zijn er zeer blij mee! We hebben ons aanrechtblad ermee verlengd en hoeven niet bang te zijn dat er krassen op op de inductie kookplaat komen. Echt een aanrader.”

 

Rienk heeft gekozen voor de print: Zwart Zee


kookplaat inductie beschermer

Krista & Sander uit Leeuwarden: 

"Superblij zijn wij met de Inductie Beschermer! We hebben nu veel meer werkruimte. Leuk om een afbeelding naar eigen smaak te kunnen kiezen. Een aanrader voor iedereen met een (inductie)kookplaat!"

 

Krista & Sander koos voor een eigen print.


kookplaat inductie beschermer

Jan & Jolanda uit Grijpskerke: 

"Wij zijn heel blij met onze mooie Inductie Beschermer! Zo leuk dat je je eigen foto kunt laten gebruiken. Er werd goed meegedacht over de afmetingen en supersnel en netjes geleverd. Ook werd er meegeleefd met ons, omdat er nogal wat misging bij de plaatsing van onze keuken. Nu alles op zijn pootjes terecht is gekomen, zijn wij alle dagen weer een beetje op reis…”

 

Jan & Jolanda kozen voor een eigen print.


kookplaat inductie beschermer

Familie Hanssen uit Heythuysen: 

"Er zwemt een mooie zwaan op ons aanrechtblad… We zijn super blij met de aanwinst; de Inductie Beschermer! Top product."

 

Familie Hanssen heeft gekozen voor de print Zwart Zwaan


kookplaat inductie beschermer

Olga uit Groenlo: 

"We hebben een prachtige Inductie Beschermer ontvangen. Ben zeer tevreden, het is mooi, blijft goed liggen, makkelijk weg te leggen en t legt zich ook weer makkelijk neer. Ben er erg blij mee.”

 

Olga heeft gekozen voor de print: Zwart Maan.


kookplaat inductie beschermer

Betsy Morsink uit Bathmen: 

"Het is een goede keuze geweest om deze Inductie Beschermer te kiezen. De afbeelding van deze paardenbloem-collage staat erg mooi bij de kleuren van de keuken. Ik word er steeds weer blij van als ik er naar kijk. Bovendien is de extra ruimte erg handig bijvoorbeeld met opruimen van de boodschappen of taart snijden."

 

Betsy koos voor de print: Dandelion


kookplaat inductie beschermer

Familie van Hall uit Tolkamer: 

"Wij zijn ontzettend blij en tevreden met onze Inductie Beschermer. Na de bestelling kregen wij zeer snel een email waarin nog wat extra informatie werd gevraagd aangezien wij een geïntegreerde afzuiging hebben. Het was fijn om te horen dat er zo zorgvuldig met onze opdracht werd omgegaan. Het product snel ontvangen en duidelijke gebruikersinformatie.

Al aan een kennis (die ook een inductiekookplaat heeft) doorgegeven dat ze eens op de site moeten gaan kijken, aangezien het aanbod groot is en de service magnifiek."

 

Familie van Hall koos voor de print: Marmer Zwart.


Anna ter Horst uit Assen: 

 

"Dank voor de Inductie Beschermer! Onze eigen foto is erg mooi geworden, bedankt! Jullie hebben ook een een overzichtelijke website!"


Inductie beschermer kookplaat bescherming keukenstyling

Krista Bosgra uit Haren: 

"Erg blij met mijn Inductie Beschermer! Handig die extra ruimte wanneer je 's ochtends weer alle broodbakjes moet klaarmaken!"

 

Krista koos voor de print: Lepels


Inductie beschermer kookplaat bescherming keukenstyling

Monique van den Hof uit Geleen: 

"Tevreden met mijn Inductie Beschermers. Beschermt en ziet er mooi uit 🤗"

 

Monique koos voor meerdere soorten om te wisselen. Lepels, haar keukenblad en de Flatlay Lepels.

 


Inductie beschermer kookplaat bescherming keukenstyling

Wendelien van Oostrom uit Nijmegen: 

 

"Onze Inductie Beschermer is echt super mooi geworden. Veel keuze in afbeeldingen, mooi en stevig materiaal. Helemaal top!"

 

De familie van Oostrom koos voor de print: Kruiden Inductie Beschermer.


Inductie beschermer kookplaat bescherming keukenstyling

Piet Derks uit Baarlo: 

 

"We hebben onze Inductie Beschermer ontvangen, ziet er schitterend uit."

 

Deze eigen foto staat prachtig in de keuken van de familie Derks.


Hannie Treffers uit Culemborg: 

 

"De bestelling en aflevering van de Inductie Beschermer was geheel volgens afspraak en prima geregeld. De afbeelding (Sterren) komt overeen met het plaatje op de site, de Inductie Beschermer ligt exact op de kookplaat en doet wat hij moet doen namelijk het beschermen, waardoor we zonder angst de kookplaat te beschadigen er iets op kunnen zetten."


Marja Copier uit Rotterdam: 

 

"Ik heb de beschermer nu enkele weken in huis. Voldoet volledig aan de verwachtingen. Perfect op maat, snelle levering. Het vergroot het werkvlak en het ziet er strak uit. Ons barblad grenst aan het kookblad dus ook ideaal bij gebruik van de bar. Glazen, flessen, schaaltjes allemaal geen probleem als de beschermer erop ligt. Aanrader!!"


Sandra Feyaerts uit België: 

 

"We hadden de Inductie Beschermer heel snel ontvangen! Bedankt voor de snelle service en de mooie Inductie Beschermer, wij vinden het heel geslaagd."


Heleen Post uit Leeuwarden: 

 

"Wij zijn superblij met onze Inductie Beschermer. Door de beschermer blijft onze inductieplaat krasvrij & we hebben zomaar extra ruimte erbij in onze keuken. Hoe fijn!"Inductie beschermer kookplaat bescherming keukenstyling

A.M. de Jager uit Dronrijp: 

 

"Toen we hoorden dat er een oplossing was tegen krassen op onze kookplaat, hebben we direct de webshop bezocht en een Inductie Beschermer besteld! We zijn erg blij met deze beschermer en dat je een eigen print erop kunt zetten maakt het idee compleet. We hebben onze interieur smaak en de kleur rood op deze manier mooi doorgevoerd in onze woonkeuken."

 

Mevrouw de Jager koos voor de print: Klaproos.


Doetie Steensma uit Nij Altoenae: 

 

"Wij hadden voor een eigen print gekozen en die staat heel mooi op de Inductie Beschermer. Er werd goed over gecommuniceerd, of wij tevreden waren over de uitvoering ervan. Ik ben dus heel blij met de Inductie Beschermer. Hij staat mooi en je hebt ook extra ruimte hierdoor."Not from the Netherlands?

We ship to all the countries in Europe. Please contact us and we will help you.

Instagram Style je keuken
een kras en vuilvrije kookplaat


E-mail: info@inductiebeschermer.nl

Tel: +31(0)6 - 48 33 19 25

Shipping to Europe!

Not from the Netherlands?

We ship to all the countries in Europe. Please contact us and we will help you.

Verkooppunten & Showrooms

Wij hebben diverse keukenzaken en winkels waar je de Inductie Beschermer kunt bekijken!

Klik hier voor alle verkooppunten.

 

Ben je op zoek naar een speciale editie, kleur of design, of wil je een grote oplage bestellen?

Neem dan contact met ons op via info@inductiebeschermer.nl