reviews - Wat vinden onze klanten van de inductie beschermer?


kookplaat inductie beschermer

Nanda uit Maasdijk: 

Snelle reactie en snelle levering. Vriendelijke mensen. Ik ben heel blij met mijn Inductie Beschermer. Ik kan nu zonder beschadigen even iets op de inductieplaat zetten. Daardoor weer meer werkruimte op het aanrecht.

 

Nadan heeft gekozen voor de Zwart Zwaan print.


kookplaat inductie beschermer

Rienk uit Groningen: 

"We zijn er zeer blij mee! We hebben ons aanrechtblad ermee verlengd en hoeven niet bang te zijn dat er krassen op op de inductie kookplaat komen. Echt een aanrader.”

 

Rienk heeft gekozen voor de Zwart Zee print.


kookplaat inductie beschermer

Olga uit Groenlo: 

"We hebben een prachtige Inductie Beschermer ontvangen. Ben zeer tevreden, het is mooi, blijft goed liggen, makkelijk weg te leggen en t legt zich ook weer makkelijk neer. Ben er erg blij mee.”

 

Olga heeft gekozen voor een Zwart Maan print.


kookplaat inductie beschermer

Jan & Jolanda uit Grijpskerke: 

"Wij zijn heel blij met onze mooie Inductie Beschermer! Zo leuk dat je je eigen foto kunt laten gebruiken. Er werd goed meegedacht over de afmetingen en supersnel en netjes geleverd. Ook werd er meegeleefd met ons, omdat er nogal wat misging bij de plaatsing van onze keuken. Nu alles op zijn pootjes terecht is gekomen, zijn wij alle dagen weer een beetje op reis…”

 

Jan & Jolanda kozen voor een eigen print.


kookplaat inductie beschermer

Betsy Morsink uit Bathmen: 

"Het is een goede keuze geweest om deze Inductie Beschermer te kiezen. De afbeelding van deze paardenbloem-collage staat erg mooi bij de kleuren van de keuken. Ik word er steeds weer blij van als ik er naar kijk. Bovendien is de extra ruimte erg handig bijvoorbeeld met opruimen van de boodschappen of taart snijden."

 

Betsy koos voor de Dandelion print


kookplaat inductie beschermer

Familie van Hall uit Tolkamer: 

"Wij zijn ontzettend blij en tevreden met onze Inductie Beschermer. Na de bestelling kregen wij zeer snel een email waarin nog wat extra informatie werd gevraagd aangezien wij een geïntegreerde afzuiging hebben. Het was fijn om te horen dat er zo zorgvuldig met onze opdracht werd omgegaan. Het product snel ontvangen en duidelijke gebruikersinformatie.

Al aan een kennis (die ook een inductiekookplaat heeft) doorgegeven dat ze eens op de site moeten gaan kijken, aangezien het aanbod groot is en de service magnifiek."

 

Familie van Hall koos voor de Marmer Zwart print


kookplaat inductie beschermer

Krista & Sander uit Leeuwarden: 

"Superblij zijn wij met de Inductie Beschermer! We hebben nu veel meer werkruimte. Leuk om een afbeelding naar eigen smaak te kunnen kiezen. Een aanrader voor iedereen met een (inductie)kookplaat!"

 

Krista & Sander koos voor een eigen print.


Anna ter Horst Culemborg: 

 

"Dank voor de Inductie Beschermer! Onze eigen foto is erg mooi geworden, bedankt! Jullie hebben ook een een overzichtelijke website!"


Inductie beschermer kookplaat bescherming keukenstyling

Krista Bosgra uit Haren: 

"Erg blij met mijn Inductie Beschermer! Handig die extra ruimte wanneer je 's ochtends weer alle broodbakjes moet klaarmaken!"

 

Krista koos voor de Lepels print.


Inductie beschermer kookplaat bescherming keukenstyling

Monique van den Hof uit Geleen: 

"Tevreden met mijn Inductie Beschermers. Beschermt en ziet er mooi uit 🤗"

 

Monique koos voor meerdere soorten om te wisselen. Lepels print, haar keukenblad en de Flatlay Lepels.

 


Inductie beschermer kookplaat bescherming keukenstyling

Wendelien van Oostrom uit Nijmegen: 

 

"Onze Inductie Beschermer is echt super mooi geworden. Veel keuze in afbeeldingen, mooi en stevig materiaal. Helemaal top!"

 

De familie van Oostrom koos voor de Kruiden Inductie Beschermer.


Inductie beschermer kookplaat bescherming keukenstyling

Piet Derks uit Baarlo: 

 

"We hebben onze Inductie Beschermer ontvangen, ziet er schitterend uit."

 

Deze eigen foto staat prachtig in de keuken van de familie Derks.


Hannie Treffers uit Culemborg: 

 

"De bestelling en aflevering van de Inductie Beschermer was geheel volgens afspraak en prima geregeld. De afbeelding (Sterren) komt overeen met het plaatje op de site, de Inductie Beschermer ligt exact op de kookplaat en doet wat hij moet doen namelijk het beschermen, waardoor we zonder angst de kookplaat te beschadigen er iets op kunnen zetten."


Marja Copier uit Rotterdam: 

 

"Ik heb de beschermer nu enkele weken in huis. Voldoet volledig aan de verwachtingen. Perfect op maat, snelle levering. Het vergroot het werkvlak en het ziet er strak uit. Ons barblad grenst aan het kookblad dus ook ideaal bij gebruik van de bar. Glazen, flessen, schaaltjes allemaal geen probleem als de beschermer erop ligt. Aanrader!!"


Sandra Feyaerts uit België: 

 

"We hadden de Inductie Beschermer heel snel ontvangen! Bedankt voor de snelle service en de mooie Inductie Beschermer, wij vinden het heel geslaagd."


Heleen Post uit Leeuwarden: 

 

"Wij zijn superblij met onze Inductie Beschermer. Door de beschermer blijft onze inductieplaat krasvrij & we hebben zomaar extra ruimte erbij in onze keuken. Hoe fijn!"Inductie beschermer kookplaat bescherming keukenstyling

A.M. de Jager uit Dronrijp: 

 

"Toen we hoorden dat er een oplossing was tegen krassen op onze kookplaat, hebben we direct de webshop bezocht en een Inductie Beschermer besteld! We zijn erg blij met deze beschermer en dat je een eigen print erop kunt zetten maakt het idee compleet. We hebben onze interieur smaak en de kleur rood op deze manier mooi doorgevoerd in onze woonkeuken."


Doetie Steensma uit Nij Altoenae: 

 

"Wij hadden voor een eigen print gekozen en die staat heel mooi op de Inductie Beschermer. Er werd goed over gecommuniceerd, of wij tevreden waren over de uitvoering ervan. Ik ben dus heel blij met de Inductie Beschermer. Hij staat mooi en je hebt ook extra ruimte hierdoor."


Instagram Style je keuken
een kras en vuilvrije kookplaat


E-mail: info@inductiebeschermer.nl

Tel: +31(0)6 - 48 33 19 25

Verkooppunten & Showrooms

Wij hebben diverse keukenzaken en winkels waar je de Inductie Beschermer kunt bekijken!

Klik hier voor alle verkooppunten.

 

Ben je op zoek naar een speciale editie, kleur of design, of wil je een grote oplage bestellen?

Neem dan contact met ons op via info@inductiebeschermer.nl