reviews - Wat vinden de klanten van de inductie beschermer?


Krista Bosgra uit Haren: 

"Erg blij met mijn Inductie Beschermer! Handig die extra ruimte wanneer je 's ochtends weer alle broodbakjes moet klaarmaken!"

 

Krista koos voor de Lepels print.


Monique van den Hof uit Geleen: 

"Tevreden met mijn Inductie Beschermer. Beschermt en ziet er mooi uit 🤗"

 

 

Monique koos voor de Lepels print.

 


Wendelien van Oostrom uit Nijmegen: 

 

"Onze Inductie Beschermer is echt super mooi geworden. Veel keuze in afbeeldingen, mooi en stevig materiaal. Helemaal top!"

 

De familie van Oostrom koos voor de Kruiden Inductie Beschermer.


Piet Derks uit Baarlo: 

 

"Hebben vanmiddag onze Inductie Beschermer ontvangen, ziet er schitterend uit."

 

Deze eigen foto staat prachtig in de keuken van de familie Derks.


Hannie Treffers uit Culemborg: 

 

"De bestelling en aflevering van de Inductie Beschermer was geheel volgens afspraak en prima geregeld. De afbeelding (Sterren) komt overeen met het plaatje op de site, de Inductie Beschermer ligt exact op de kookplaat en doet wat hij moet doen namelijk het beschermen, waardoor we zonder angst de kookplaat te beschadigen er iets op kunnen zetten."


Marja Copier uit Rotterdam: 

 

"Ik heb de beschermer nu enkele weken in huis. Voldoet volledig aan de verwachtingen. Perfect op maat, snelle levering. Het vergroot het werkvlak en het ziet er strak uit. Ons barblad grenst aan het kookblad dus ook ideaal bij gebruik van de bar. Glazen, flessen, schaaltjes allemaal geen probleem als de beschermer erop ligt. Aanrader!!"


Sandra Feyaerts uit België: 

 

"We hadden de Inductie Beschermer heel snel ontvangen! Bedankt voor de snelle service en de mooie Inductie Beschermer, wij vinden het heel geslaagd."


Heleen Post uit Leeuwarden: 

 

"Wij zijn superblij met onze Inductie Beschermer. Door de beschermer blijft onze inductieplaat krasvrij & we hebben zomaar extra ruimte erbij in onze keuken. Hoe fijn!"A.M. de Jager uit Dronrijp: 

 

"Toen we hoorden dat er een oplossing was tegen krassen op onze kookplaat, hebben we direct de webshop bezocht en een Inductie Beschermer besteld! We zijn erg blij met deze beschermer en dat je een eigen print erop kunt zetten maakt het idee compleet. We hebben onze interieur smaak en de kleur rood op deze manier mooi doorgevoerd in onze woonkeuken."


Doetie Steensma uit Nij Altoenae: 

 

"Wij hadden voor een eigen print gekozen en die staat heel mooi op de Inductie Beschermer. Er werd goed over gecommuniceerd, of wij tevreden waren over de uitvoering ervan. Ik ben dus heel blij met de Inductie Beschermer. Hij staat mooi en je hebt ook extra ruimte hierdoor."


Instagram Style je keuken
een kras en vuilvrije kookplaat


E-mail: info@inductiebeschermer.nl

Tel: +31(0)6 - 48 33 19 25

Verkooppunten & Showrooms

Wij hebben diverse keukenzaken en winkels waar je de Inductie Beschermer kunt bekijken!

Klik hier voor alle verkooppunten.

 

Ben je op zoek naar een speciale editie, kleur of design, of wil je een grote oplage bestellen?

Neem dan contact met ons op via info@inductiebeschermer.nl