over ons

De Inductie Beschermer is dé innovatie op keukengebied en het idee van Dietrix.

 

Dietrix Doodkorte-van Lingen is al meer dan 10 jaar eigenaresse van het ontwerpbureau Dietrix en ondernemer in hart en nieren.

Ze heeft een diverse klantenkring met bedrijven uit o.a. de accountancy, kinderopvang, retail, groengas aanbieders etc., voor wie zij

creatieve en innovatieve communicatie-en marketing uitingen ontwikkelt. Daarnaast ontwerpt ze kinderkleding en diverse babyproducten onder de naam I Love Kleding. Haar kledinglijn wordt o.a. bij BabyPlanet (zowel online als in alle winkels) verkocht.

 

Dietrix is ook het brein en drijvende kracht achter de Inductie Beschermer en heeft hierover de dagelijkse leiding. Het idee voor de Inductie Beschermer kreeg ze van haar moeder die een kras  op haar inductie kookplaat had en hier een 'mat' overheen legde die bescherming moest bieden. Dietrix vond dat hier een goede oplossing voor moest komen en zo ontstond de Inductie Beschermer. Na een aantal tests en diverse onderzoeken is het nu een product geworden die niet mag ontbreken in de keuken!

 

Instagram Style je keuken
een kras en vuilvrije kookplaat


E-mail: info@inductiebeschermer.nl

Tel: +31(0)6 - 48 33 19 25

Verkooppunten & Showrooms

Wij hebben diverse keukenzaken en winkels waar je de Inductie Beschermer kunt bekijken!

Klik hier voor alle verkooppunten.

 

Ben je op zoek naar een speciale editie, kleur of design, of wil je een grote oplage bestellen?

Neem dan contact met ons op via info@inductiebeschermer.nl