Style je keuken!

De keuken is tegenwoordig een onderdeel van de woonkamer. De open keuken kwam een aantal jaren in en deze trend zie je alsmaar groeien. In de keuken vind je vaak materialen en kleuren die terugkomen in de rest van de woning. Je kunt nu met de komst van de Inductie Beschermer je woonkeuken nog meer kleur en styling geven! En je beschermt ook nog eens je kookplaat tegen krassen en vuil.

 

De Inductie Beschermer kun je laten bedrukken in allerlei kleuren en prints. Geef zo je keuken net even dat extra's. En wil je het helemaal 'eigen' maken? Kies dan voor een eigen print of foto! Een blijvende herinnering aan de zomervakantie hangt dan niet aan de muur, maar ligt gewoon in je keuken op de inductiekookplaat. Of heb je een bijzondere natuurfoto gemaakt? Leg deze dan in je keuken. Of wil je de betonlook van je aanrecht terug laten komen? Kies dan voor de betonprint uit onze Betonlook & Steen-collectie

 

Tegenwoordig zijn de zogeheten Flatlays ook erg in trek. Dit zijn foto's van boven genomen met vaak mooie producten, ingrediënten of andere keukenitems erop. Wij hebben ook een aantal mooie varianten voor je. 

Maar ook de zwarte Inductie Beschermer is in trek, omdat je de kookplaat wel beschermt, maar het zwarte vlak zichtbaar blijft. Net even een detail erop? Dit kan met een keuze uit de Zwart-collectie.

 

Wat je ook kiest, je geeft je keuken met de kookplaatbeschermer een bijzondere look!